Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Remiză albă între Chelsea și Tottenham! Formația lui Mourinho revine pe primul loc în Premier League

Nicu Savin

Publicat 29/11/2020 la 20:51 GMT+2

Derby-ul etapei a 10-a din Premier League s-a încheiat nedecis, scor 0-0. Cele 2 echipe s-au anihilat reciproc și au preferat să nu riște prea mult, astfel că rezultatul este unul cât se poate de echitabil.

Jose Mourinho, managerul lui Tottenham Hotspur și Frank Lampard, manager lui Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Tottenham a început mai bine partida de pe Stamford Bridge, dar Steven Bergwijn și Serge Aurier au ratat șansa deschiderii scorului în primele 15 minute. De altfel, aceste ocazii au fost cam singurele ale primei reprize, cele 2 echipe respectându-se parcă prea mult și oferind prea puțin din punct de vedere ofensiv.
În repriza secundă lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Chelsea a fost echipa cu o posesie mai bună, dar Tottenham s-a apărat exact și echipa lui Lampard nu și-a creat ocazii seriaose de gol. Abraham, Ziyech, Mount sau Giroud au avut câteva situații bune, dar fie inexactitatea acestora, fie intervențiile sigure ale lui Lloris au ținut tabela intactă. Nici oaspeții nu au reușit prea multe pe contraatac, astfel că meciul a curs spre un 0-0 anticipat de puțini specialiști.

Tottenham e din nou lider în Premier League

Tottenham iese mai câștigată din această dispută, deoarece cu acest punct formația lui Mourinho revine pe prima poziție în clasament. Spurs este la egalitate de puncte cu Liverpool, dar are un golaveraj mai bun. Leicester le-ar putea egala pe cele 2 în fruntea ierarhiei, dar e greu de crezut că "vulpile" pot să treacă pe prima poziție, având nevoie pentru asta de o victorie la 6 goluri diferență în fața lui Fulham.
Chelsea va juca la mijlocul săptămânii viitoare pe terenul Sevillei, un meci care probabil va decide câștigătoarea grupei E din Champions League, urmând ca în week-end-ul viitor să primească acasă vizita celor de la Leeds.
De partea cealaltă, Tottenham va juca tot în deplasare, cu LASK Linz, și are nevoie de un egal pentru a-și asigura matematic calificarea în primăvara Europa League. În etapa a 11-a din Premier League, Spurs va fi protagonista unui alt derby londonez, și anume cel cu Arsenal, unul mult mai important pentru fanii echipei lui Mourinho.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo