Tottenham a jucat în Macedonia de Nord în turul trei al Europa League, acolo unde a învins-o pe Shkendija cu 3-1 iar un incident de dinainte de meci a atras atenția fanilor.
Jose Mourinho a detectat rapid faptul că barele porților nu erau la dimensiunile corespunzătoare, fiind mai mici decât prevede regulamentul. Drept urmare, UEFA i-a pus pe cei de la Shkendija să remedieze situația.
Acest lucru a fost remarcat și de managerul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, cel care a făcut referire la Mourinho după meciul cu Brighton, în care adversarii lui United au lovit bara de cinci ori.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM O ZI
„În primul rând, trebuie să fim recunoscători că Jose Mourinho nu a fost aici să măsoare barele, poate că am jucat cu porți mai mici. Ca să fiu cinstit, am fost norocoși astăzi”, a declarat Solskjaer atunci.

Replica lui Jose Mourinho pentru Ole Gunnar Solskjaer

Mourinho, chiar cel pe care l-a înlocuit Solskjaer pe banca lui Manchester United, nu a așteptat prea mult ca să ofere o replică.
„Ole era fericit ieri și surprins de ce se întâmplase cu echipa lui, de aceea a făcut gluma aia. Nu cred că lui îi pasă prea mult de dimensiunile porții, dar îl interesează dimensiunile careului. De exemplu, el nu ar accepta să joace dacă ar avea careul doar 15 metri, dar cred că ar fi mulțumit dacă ar avea careul 22 de metri. Ar fi mai bine pentru Ole”, a declarat portughezul după meciul lui Tottenham cu Newcastle, încheiat la egalitate, 1-1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38