Di Maria a fost cumpărat de Manchester United de la Real Madrid în vara anului 2014, după ce "diavolii roșii" au plătit 75 milioane de euro pentru internaționalul argentinian. Acesta nu s-a integrat pe Old Trafford, reușind să înscrie numai 4 goluri în 32 de apariții. După un singur sezon petrecut în Premier League, Di Maria a fost cedat la PSG, în schimbul a 63 milioane de euro.
Recent, soția argentinianului, Jorgelina Cardoso, a dezvăluit că Manchester i-a lăsat multe amintiri neplăcute, folosind mai multe adjective nepotrivite în descrierea locuitorilor orașului englez.

Neville: "Di Maria a fost îngrozitor"

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Gary Neville n-a trecut cu vederea declarația făcută de soția lui Di Maria, amintind de perioada slabă petrecută de argentinian pe Old Trafford. Într-un interviu oferit pentru Sky Sports, fostul fundaș al lui United i-a oferit drept exemplu pozitiv pe compatrioții lui Di Maria de la naționala Argentinei, Sergio Aguero și Pablo Zabaleta, care evoluează de mulți ani în Premier League.
Nu înțeleg la ce se referă. Auzim astfel de povești din când în când, atunci când un fotbalist joacă slab, la fel ca în cazul lui Di Maria. Evoluțiile sale au fost îngrozitoare. Țin minte că am fost entuziasmat în momentul în care a sosit la United. Mă gândeam că am transferat un fotbalist de top, însă el nu și-a dat interesul în niciun moment. Di Maria ar trebui să se uite la colegii săi de la națională, Sergio Aguero și Pablo Zabaleta, care s-au descurcat foarte bine în Manchester și nu s-au grăbit să plece. | Gary Neville

Di Maria, piesă de bază la PSG

Odată ajuns la PSG, Di Maria și-a regăsit pofta de joc și a început să aibă evoluții excelente. În 217 de apariții pentru campioana Franței, argentinianul a înscris 80 de goluri și a oferit 90 de assist-uri, devenind un jucător de bază pe Parc des Princes.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52