Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Restricția primită de jucătorii lui Wolves, în timpul pandemiei: "Trăim fără o parte din noi"

Cosmin Cioboata

Actualizat 02/04/2020 la 17:59 GMT+3

Wolves a fost una dintre echipele care s-au temut cel mai tare de pandemia de coronavirus.

pedro neto

Credit imagine: Getty Images

Înainte de întreruperea campionatelor, formația pregătită de Nuno Espirito Santo a jucat în optimile Europa League, pe terenul lui Olympiacos, echipă al cărui patron fusese recent testat pozitiv cu Covid-19.
În ciuda contestațiilor făcute de clubul englez din perspectiva amânării meciului de la Atena, acesta s-a desfășurat în cele din urmă, însă cu porțile închise. Din fericire pentru Wolves, niciun jucător nu a fost infectat, iar acum cu toții se află în carantină la domiciliu.
Pedro Neto, unul dintre portughezii lui Nuno Espirito Santo, a vorbit despre perioada pe care o traversează împreună cu coechipierii săi. Atacantul portughez a dezvăluit că oficialii clubului le-au stabilit un program strict, în cadrul căruia se precizează că nu au voie să iasă deloc din casă, nici măcar când vine vorba de cumpărături.
"Încercăm să menținem relația cu clubul pe grupul de WhatsApp. Acolo, cei din conducere ne reamintesc că trebuie să stăm în siguranță la domiciliu. Mai mult, ne-au transmis să evităm plimbările la supermarket. Acum primim alimentele și lucrurile de care avem nevoie de la club, tocmai ca să evităm ieșirile afară.
Este o perioadă dificilă, dar conducerea este alături de noi. Această perioadă fără fotbal mă face să mă simt de parcă trăiesc fără o parte din viața mea. Încerc să rămân puternic și sunt sigur că pandemia va trece. Trebuie doar să avem răbdare.", a spus Neto, potrivit Daily Mail.

Neto, 35 de apariții pentru Wolves

Pedro Neto a fost adus vara trecută de la Lazio, în schimbul sumei de 18,3 milioane de euro. În cele 35 de apariții pentru "lupii" de pe Molineux Stadium, Pedro a înscris 4 goluri și a oferit tot atâtea pase decisive.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo