Înainte de întreruperea campionatelor, formația pregătită de Nuno Espirito Santo a jucat în optimile Europa League, pe terenul lui Olympiacos, echipă al cărui patron fusese recent testat pozitiv cu Covid-19.
În ciuda contestațiilor făcute de clubul englez din perspectiva amânării meciului de la Atena, acesta s-a desfășurat în cele din urmă, însă cu porțile închise. Din fericire pentru Wolves, niciun jucător nu a fost infectat, iar acum cu toții se află în carantină la domiciliu.
Pedro Neto, unul dintre portughezii lui Nuno Espirito Santo, a vorbit despre perioada pe care o traversează împreună cu coechipierii săi. Atacantul portughez a dezvăluit că oficialii clubului le-au stabilit un program strict, în cadrul căruia se precizează că nu au voie să iasă deloc din casă, nici măcar când vine vorba de cumpărături.
Liga
"Virusule, pleacă, lasă-ne în pace!". Dezvăluirea emoționantă a lui Javi Lopez
02/04/2020 LA 12:43
"Încercăm să menținem relația cu clubul pe grupul de WhatsApp. Acolo, cei din conducere ne reamintesc că trebuie să stăm în siguranță la domiciliu. Mai mult, ne-au transmis să evităm plimbările la supermarket. Acum primim alimentele și lucrurile de care avem nevoie de la club, tocmai ca să evităm ieșirile afară.
Este o perioadă dificilă, dar conducerea este alături de noi. Această perioadă fără fotbal mă face să mă simt de parcă trăiesc fără o parte din viața mea. Încerc să rămân puternic și sunt sigur că pandemia va trece. Trebuie doar să avem răbdare.", a spus Neto, potrivit Daily Mail.

Neto, 35 de apariții pentru Wolves

Pedro Neto a fost adus vara trecută de la Lazio, în schimbul sumei de 18,3 milioane de euro. În cele 35 de apariții pentru "lupii" de pe Molineux Stadium, Pedro a înscris 4 goluri și a oferit tot atâtea pase decisive.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47