”Avem nevoie de jucători care vor să facă parte din acest proiect, care vor să se lupte pentru locul lor, care vor să facă următorul pas împreună cu noi, care vor să se dezvolte și să progreseze. Trebuie să aibă această atitudine specifică pentru a veni aici”, a precizat Klopp.
”CV-ul nu este ușor de umplut. Media de vârstă a echipei noastre este bună în acest moment. Poate în doi, trei ani va fi diferit, dar pentru moment, este diferit. Depinde ce vrei - este o vârstă bună pentru vândut? Probabil că nu. Dar este o vârstă bună pentru performanță? Da. Așa că avem multe lucruri pe care le luăm în considerare. Este o perioadă interesantă”, a adăugat germanul.
Klopp și-a amintit de fereastra de transferuri de vara trecută, când în afară de aducerea lui Adrian ca portar de rezervă, Liverpool nu a achiziționat niciun jucător. Singurii care au venit au fost tinerii Sepp van den Berg (18 ani) și Harvey Elliot (16 ani).
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
IERI LA 05:26
https://i.eurosport.com/2020/01/11/2751185.jpg
Planurile de viitor nu sunt diferite. Liverpool nu va cheltui sume considerabile pe un jucător - se va face o excepție doar dacă va fi vorba de un fotbalist care va face o diferență sesizabilă precum Virgil van Dijk și Alisson. Țintele lui Liverpool vor avea un profil similar cu Roberto Firmino și Sadio Mane când au ajuns pe Anfield - o vârstă bună (tineri) și să aibă capacitatea de a ajunge jucători de clasă mondială și o dorință de necontenit de a se îmbunătăți.
De asemenea, conform informațiilor The Independent, clubul ia în calcul înainte să înceapă demersurile dacă transferul este plauzibil și dacă merită suma care ar putea fi cheltuită. Un exemplu este Kai Havertz, care este cotat la 80 de milioane de lire. Liverpool consideră că este dublu față de vloarea sa - drept urmare, echipa lui Klopp nici nu a încercat să îl cumpere. Este un jucător pe care Klopp îl place, dar nu este nevoie neapărată de el pe Anfield.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
IERI LA 04:52
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
17/05/2022 LA 08:22