Conform informațiilor The Telegraph, actualul manager, Steve Bruce va fi lăsat să încheie sezonul însă după actuala stagiune va sosi un nou antrenor pe St. James Park. Investitorii saudiți vor un nume mare iar pe lista lor se află și Mauricio Pochettino.
Totuși, susțin cei de la Telegraph, favorit în acest moment pare să fie chiar fostul antrenor al lui Newcastle, Rafael Benitez, un favorit al fanilor. Benitez a stat pe banca lui Newcastle între 2016 și 2019 și a promovat echipa în prima ligă. Spaniolul a părăsit în cele din urmă echipa fiind nemulțumit de lipsa de investiții a patronului Mike Ashley.
Presa engleză informează că Benitez își dorește să revină la Newcastle unde vrea să construiască o echipă care să se bată la titlu. Spaniolul și-ar fi făcut deja planurile de revenire și știe deja primele două nume pe care vrea să le aducă în nordul Angliei. Este vorba de John Stones de la Manchester City și Ross Barkley.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Perioada lui Newcastle cu Mike Ashley la conducere s-a încheiat. Noii patroni ai clubului sunt cei de la Public Investment Fund deținut de familia regală a Arabiei Saudite. Conform celor de la The Times, Premier League analizează tranzacția și toate actele au fost semnate. A fost achitat deja depozitul și nu mai există cale de întoarcere în acest moment pentru niciuna dintre părți. Presa engleză informează că anunțul oficial va fi făcut în această săptămână - Premier League și-ar fi dat acordul dar va lăsa anunțul în seama clubului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11