Joe Anderson crede că mulți fani ai cormoranilor se vor strânge în număr mare în jurul stadionului Anfield, mai ales când Liverpool va deveni campioana Angliei, după 30 de ani de aşteptare.
„Mulţi oameni nu vor respecta indicaţiile date de noi şi nu vor sta departe de stadion. Vor veni la stadion să sărbătorească şi înţeleg îngrijorarea poliţiei. Va fi foarte dificil pentru noi. Va fi greu pentru poliţie să îi ţină pe oameni departe şi să le ceară să păstreze distanţarea socială, dacă aceştia vor merge să sărbătorească câştigarea campionatului în jurul stadionului Anfield. Va fi o nebunie. Cred că guvernul trebuie să ia în calcul şi aceste situaţii până să ia o decizie", a spus Joe Anderson, potrivit bbc.com.
Primarul Joe Anderson a spus că Liverpool ar trebui să fie numită campioana Angliei, dar fără să se reia campionatul. Liverpool este pe primul loc în clasamentul din Premir League, la 25 de puncte distanţă de locul doi, ocupat de Manchester City, cu nouă meciuri rămase de jucat.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 20 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31