Joe Anderson crede că mulți fani ai cormoranilor se vor strânge în număr mare în jurul stadionului Anfield, mai ales când Liverpool va deveni campioana Angliei, după 30 de ani de aşteptare.
„Mulţi oameni nu vor respecta indicaţiile date de noi şi nu vor sta departe de stadion. Vor veni la stadion să sărbătorească şi înţeleg îngrijorarea poliţiei. Va fi foarte dificil pentru noi. Va fi greu pentru poliţie să îi ţină pe oameni departe şi să le ceară să păstreze distanţarea socială, dacă aceştia vor merge să sărbătorească câştigarea campionatului în jurul stadionului Anfield. Va fi o nebunie. Cred că guvernul trebuie să ia în calcul şi aceste situaţii până să ia o decizie", a spus Joe Anderson, potrivit bbc.com.
Primarul Joe Anderson a spus că Liverpool ar trebui să fie numită campioana Angliei, dar fără să se reia campionatul. Liverpool este pe primul loc în clasamentul din Premir League, la 25 de puncte distanţă de locul doi, ocupat de Manchester City, cu nouă meciuri rămase de jucat.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52