Dacă zvonurile lansate de Calciomercato se vor meterializa, Renato Sanchez se va întâlni la trupa lui Nuno Espirito Santo cu alți 9 jucători lusitani.
Sanches era văzut drept un jucător de mare viitor în urmă cu 4 ani, după ce a devenit campion european alături de naționala Portugaliei. Bayern Munchen a fost clubul de top care a acționat cel mai repede și l-a transferat pe tânărul mijlocaș central de la Benfica în schimbul a 35 milioane de euro.
În ciuda așeptărilor uriașe, Renato nu și-a găsit locul la formația bavareză și, după un singur sezon, a fost împrumutat la Swansea contra sumei de 8 milioane de euro. Nici la formația galeză, aflată la vremea respectivă în Premier League, n-a reușit să se impună. Lusitanul n-a înscris vreun gol în cele 15 apariții pentru Swansea și, după numai 6 luni, a revenit la Bayern.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Vara trecută, Lille a plătit 20 milioane de euro pentru transferul lui Renato Sanches, iar acum mijlocașul pare să-și fi revenit la forma care l-a propulsat în fotbalul mare în urmă cu 4 ani.
Cu Sanches în primul "11", Lille a încheiat sezonul precedent din Ligue 1 pe locul 4, asigurându-și prezența în grupele Europa League. Lusitanul a fost titular și la partida cu AC Milan, de săptămâna trecută, câștigată categoric de formația franceză, scor 3-0.

Renato Sanches este dorit de Wolves, "echipa portugheză" din Premier League

Potrivit presei din Italia, evoluțiile consistente ale lui Renato i-au atras atenția lui Nuno Espirito Santo, recunoscut pentru dorința uriașă de a-și promova conaționalii tineri la Wolves. Linia mediană a "lupilor" nu mai funcționează la același nivel ca în sezonul precedent, motiv pentru care managerul lusitan caută întăriri.
La Wolves, Sanches ar putea evolua în locul lui Ruben Neves, al cărui ritm a scăzut considerabil prin comparație cu cel din sezoanele anterioare.
Presa din Anglia consideră că ambele părți ar avea numai de câștigat în urma unui transfer al lui Renato Sanches la Wolves. Cu siguranță, mijlocașul mai are multe de demonstrat, iar un atrenor de tipul lui Santo îl poate ajuta să "explodeze".
Cea mea recentă "explozie" reușită de Nuno Espirito Santo a fost cea a lui Diogo Jota, care a fost vândut la Liverpool în schimbul a 44,7 milioane de euro, după 3 sezoane excelente sub comanda managerului lusitan.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52