Cei doi brazilieni sunt buni prieteni, iar starul lui PSG l-a apelat pe acesta în timpul unui live făcut pe o reţea de socializare, duminică. Fostul jucător al Barcelonei şi-a dat seama prea târziu că numărul amicului său e la vedere, fanii care îl urmăreau notându-l imediat.
"Cred că tocmai le-am arătat tuturor numărul tău fără să vreau. Pe cuvânt că a fost un accident", a spus Neymar, după ce şi-a dat seama de gafa comisă.
"Cred că îţi vei schimba numărul acum", a mai spus brazilianul lui PSG.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
22/09/2021 LA 08:16
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918493.jpg
Rezultatul? "În 5 minute am primit deja 10.000 de mesaje pe whatsapp. Mulţumesc, Neymar", a scris Richarlison pe o reţea de socializare.
Cele mai multe dintre mesaje au fost calomnioase şi au avut darul să îi reproşeze lui Richarlison intrarea din partida cu Liverpool.
De altfel, atacantul brazilian al "caramelelor" şi-a cerut public scuze după intrarea din Merseyside derby, punând intervenţia sa cu talpa la Alcantara pe seama "super-motivării şi dedicării".
Dacă Neymar e pregătit de disputa cu Manchester United, din Liga Campionilor, Richarlison va vedea din tribune următoarea partidă a lui Everton, în Premier League. Trupa lui Ancelotti se deplasează duminică la Southampton, într-o partidă care poate fi urmărită pe Eurosport 1 de la ora 16:00.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
21/09/2021 LA 06:04
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
20/09/2021 LA 04:36