Fiyako Tomori reprezintă o adevărată surpriză pe Stamford Bridge în acest sezon iar tânărul englez a devenit un element cheie în sistemul lui Frank Lampard. Chiar dacă așteptările erau ca Tomori să fie mai mult rezervă, Ferdinand a declarat că evoluția sa cu Lille demonstrează de ce este atât de lăudat.
„Este un talent imens. Tactic, Frank a fost impecabil astăzi. După cum a spus și el, viteza oamenilor din față la contraatacuri a fost evidentă. Iar cel mai bun fundaș de pe teren a creat primul gol. Tot ce a făcut din punct de vedere defensiv a fost perfect”, a afirmat Ferdinand pentru BT Sport.
„Tenacitatea, anticiparea, dorința de a se afirma și deciziile rapide care au dus la multe interceptări. Știe când are oameni în spate și aleargă pentru a-și ajuta echipa, asta vrei de la tineri”, a precizat el.
Premier League
Rio Ferdinand este convins Maguire nu ar trebui să fie căpitanul lui Manchester United!
02/01/2022 LA 08:38
Și Joe Cole, fost coechipier cu Frank Lampard la Chelsea, l-a lăudat pe Tomori. El a afirmat: „A fsot la un alt nivel în seara aceasta. A fost cel mai bun jucăto de la Chelsea în ultimele două-trei meciuri. La fel ca Rio Ferdinand în tinerețe”.
Liga Campionilor UEFA
"Messi, poți să faci rost de tricoul lui Foden pentru mine?". Reacția genială a englezului
25/11/2021 LA 06:30
Premier League
Manchester United, somată de Rio Ferdinand să facă urgent un transfer: "Nu trebuie să-l ratăm"
19/11/2021 LA 10:05