Echipa lui Solskjaer a părăsit terenul în huiduielile suporterilor după înfrângerea cu 2-0 în fața lui Burnley iar mii de fani au părăsit stadionul înainte de fluierul final, un eveniment rar pe Old Trafford. Fanii au criticat din nou conducerea clubului: au fost auzite scandări împotriva lui Ed Woodward dar și a patronilor - familia Glazer. Manchester United a pierdut trei din ultimele patru meciuri.
”Stau aici rușinat. Este rușinos să vezi așa ceva. Nu poți să aperi așa ceva. Fanii plecau de la stadion după 85 d eminute. Oamenii din conducere trebuie să vadă asta și să facă schimbări, trebuie să aibă un plan serios. Copiii din țară nu vor mai purta tricouri cu Manchester United, nu vor mai dori să vină la meciuri”, a afirmat Rio Ferdinand la BT Sports
https://i.eurosport.com/2020/01/23/2759419.jpg
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
ACUM 3 ORE
'Of course we are disappointed with the points tally and the performances but we are still fifth in the table. I don't want to hang onto us being fifth in the table but of course we work every single day with these boys to improve, to get us performing better than this.'
”Nimic din ce văd pe teren nu sugerează că ar exista o fundație pentru viitor. Nu văd niciun plan. Care este obiectivul? Care este modalitatea de a ajunge la el? Au fost cheltuiți bani degeaba în ultimii șapte ani”, a adăugat el.
Manchester United are cu șase puncte mai puțin în acest sezon față de aceeași perioadă a sezonului cu David Moyes în 2014. Burnley a câștigat mai multe meciuri în Premier League decât United de când a fost numit permanent Ole Gunnar Solskjaer. United este acum la 30 de puncte distanță de liderul Liverpool, care are două meciuri mai puțin disputate.
https://i.eurosport.com/2020/01/23/2759633.jpg

Solskjer cere transferuri

Man United unor jucători precum Bruno Fernandes, Piatek sau tânărul Bellingham. Cu 8 zile înaintea terminării perioadei de transferuri însă, United nu a adus pe nimeni.
Lucrăm din greu pentru a progresa și pentru a aduce noi jucători și sperăm să reușim să facem transferuri. Cred că toată lumea vede că jucătorii sunt împinși la limită. Sunt epuizați și nu am niciun motiv să mă plâng de vreunul dintre ei pentru că au dat absolut tot ce aveau
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
ACUM 13 ORE
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
16/05/2022 LA 11:20