Trupa lui Jurgen Klopp are un avans de 22 de puncte față de locul secund, ocupat de Manchester City, și se îndreaptă cu pași repezi către primul titlu de campioană a Angliei, după 30 de ani.
Rio Ferdinand, unul dintre rivalii lui Liverpool din perioada 2002-2014, a vorbit despre forma fantastică a "cormoranilor". Fostul fundaș al lui Manchester United, de 6 ori campion al Angliei cu "diavolii roșii" în era Sir Alex Ferguson, s-a declarat extrem de impresionat de evoluțiile lui Liverpool și recunoaște că jucătorii lui Klopp merită tot respectul:
"Trebuie să respectăm și să admirăm performanța celor de la Liverpool. Știu din proprie experiență că nu poți câștiga cu noroc titlul în Anglia. Pentru asta, trebuie să fii cu adevărat bun, iar Liverpool a demonstrat că este mai mult decât bună.", a pus Rio Ferdinand pentru BT Sport.
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
ACUM 10 ORE
https://i.eurosport.com/2020/02/05/2769699.jpg
Ferdinand a recunoscut că multor echipe din Anglia ar trebui să le fie frică de o posibilă dominație a lui Liverpool și în următorii ani:
"Cred că dominația celor de la Liverpool este înspăimântătoare pentru toate celelalte adversare. Nu este vorba doar de momentul actual. Cei de la Liverpool se vor afla în această formă mult timp de acum înainte. Arată ca o echipă construită ca să obțintă rezultate pe termen lung.", a mai spus fostul fundaș al lui United.
În același timp, Rio Ferdinand consideră că Liverpool reprezintă un adevărat exemplu pentru toți antrenorii, oficialii și conducătorii implicați în fotbal:
"Oamenii din conducerea celorlalte echipe ar trebui să urmeze exemplul lui Liverpool. Oficialii de pe Anfield au investit în Jurgen Klopp și în ideile sale. Tehnicianul a fost lăsat să le aplice odată cu trecerea timpului. Nu a avut succes imediat, dar acum se bucură de toate eforturile depuse în ultimii 5 ani. Putem spune că acum Liverpool se bucură de trofee.", a încheiat Ferdinand.
https://i.eurosport.com/2020/01/23/2760264.jpg
Pentru Liverpool urmează meciul cu Norwich din campionat, programat pe 15 februarie.
Aseară, formația de pe Anfield a câștigat meciul cu Shrewsbury din "16" - imile Cupei Angliei, scor 1-0, folosind echipa U23. Ro-Shaun Williams și-a trimis mingea în proprie poartă în minutul 75, după ce formația din Liga a 3-a reușise să înscrie cu puțin timp înainte. Golul a fost anulat după consultarea sistemului VAR, iar puștii lui Liverpool s-au calificat în faza următoare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
ACUM 13 ORE
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
ACUM 19 ORE