Întrebat fiind dacă relația sa cu Terry s-a îmbunătățit, Ferdinand a declarat: ”Nu. Situația cu John Terry și fratele meu... dacă aș putea să dau timpul înapoi, aș face-o și aș reacționa public din prima și i-as spune fratelui meu să vorbească despre asta!”.
”Am fost sfătuiți... erau avocați care reprezentau clubul, liga, federația, erau toate aceste persoane care ne spuneau ce este corect, ce e mai bine pentru noi așa că noi am ascultat sfatul profesioniștilor”, a continuat Ferdinand.
”Nu am vrut să fiu egoist așa că am sfârșit prin a nu spune nimic. Dar faptele sunt clare. Problema este că noi am făcut totul cu sufletul curat. Inimile noastre au fost pure, am fost de bună credință, dar nu toată lumea este așa. Când inima ta e pură și nu vorbești împotriva a ce s-a întâmplat, ești pedepsit. Mi-am dat seama acum”, consideră el.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
”În final, tot tu ești pedepsit. Tot ție ți se pune o etichetă. Fie pentru că nu vorbești, fie pentru că ești negru, nu știu. Cred că acum aș vorbi din prima și i-aș spune și lui să facă la fel”, a afirmat englezul.
Terry l-ar fi abuzat rasial pe Anton Ferdinand în timpul unui meci din 2012. Căpitanul lui Chelsea a fost suspendat ulterior patru etape și amendat cu 200.000 de lire.
16 echipe din Premier League și-au trimis reprezentanți în cea mai tare competiție virtuală de FIFA 20: ePremier League! Toate meciurile sunt și pe Eurosport.ro!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53