Manchester United venea la meciul cu Sheffield United într-o formă excelentă și cu un moral ridicat după victoria împotriva marii rivale Liverpool în Cupa Angliei. Forma bună demonstrat în ultimele luni a adus-o pe United chiar în lupta pentru titlu și o victorie pe Old Trafford cu Sheffield United părea să fie o formalitate și ar fi readus elevii lui Ole Gunnar Solskjaer pe primul loc în Premier League.

Totuși, ce a urmat a fost unul dintre cele mai șocante rezultate din acest sezon, United pierzând cu 2-1 în fața echipei pregătite de Chris Wilder, formație care a înregistrat astfel abia a doua victorie a sezonului, în ceea ce a fost cel mai slab start de sezon din istoria Premier League.

Premier League
Vești proaste pentru Liverpool: Henderson ar putea rata restul sezonului și Euro 2020
ACUM O ORĂ

Iar Rio Ferdinand a criticat în termeni duri evoluția fostei sale echipe în meciul cu Sheffield United.

Rio Ferdinand, furios după înfrângerea lui Manchester United

”Nu au avut acea atitudine. Din primul minut, nu a fost aceeași atitudine hotărâtă pe care am văzut-o la United”, a declarat Ferdinand pentru BT Sport.

”Bravo celor de la Sheffield United. Chris Wilder i-a așezat în teren foarte bine, dar United nu a făcut ce trebuia. Bruno Fernandes, pe care s-au bazat atât de mult în ultimele luni, nu a avut un meci bun, nici el nici Pogba”, a completat Ferdinand.

”Dacă cineva devenise prea optimist pe Old Trafford, echipa fiind pe primul loc, acum a fost un duș recet. În ultimul timp au jucat bine, dar în seara aceasta nimic nu a mers. Rashford și Martial au fost invizibili, nu au creat nimic”, a continuat fostul fundaș al lui United.

Analizând golul al doilea marcat de Sheffield, Rio Ferdinand a fost extrem de nervos de atitudinea lui Martial, cel care a pierdut mingea inițial dar și de Nemanja Matic: ”Martial, te rog fă un sprint spre el, te rog!”, a afirmat el.

”Domnule Matic, te rog respinge mingea!”, a fost o altă ”rugăminte” a sa.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
”Țin constant legătura cu el!” Solskjaer a vorbit despre un posibil transfer al lui Haaland
ACUM 2 ORE
Premier League
Mane admite că Liverpool nu mai are șanse la titlu, dar "cormoranii" au un nou obiectiv
ACUM 2 ORE