Manchester United venea la meciul cu Sheffield United într-o formă excelentă și cu un moral ridicat după victoria împotriva marii rivale Liverpool în Cupa Angliei. Forma bună demonstrat în ultimele luni a adus-o pe United chiar în lupta pentru titlu și o victorie pe Old Trafford cu Sheffield United părea să fie o formalitate și ar fi readus elevii lui Ole Gunnar Solskjaer pe primul loc în Premier League.
Totuși, ce a urmat a fost unul dintre cele mai șocante rezultate din acest sezon, United pierzând cu 2-1 în fața echipei pregătite de Chris Wilder, formație care a înregistrat astfel abia a doua victorie a sezonului, în ceea ce a fost cel mai slab start de sezon din istoria Premier League.
Iar Rio Ferdinand a criticat în termeni duri evoluția fostei sale echipe în meciul cu Sheffield United.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Rio Ferdinand, furios după înfrângerea lui Manchester United

”Nu au avut acea atitudine. Din primul minut, nu a fost aceeași atitudine hotărâtă pe care am văzut-o la United”, a declarat Ferdinand pentru BT Sport.
”Bravo celor de la Sheffield United. Chris Wilder i-a așezat în teren foarte bine, dar United nu a făcut ce trebuia. Bruno Fernandes, pe care s-au bazat atât de mult în ultimele luni, nu a avut un meci bun, nici el nici Pogba”, a completat Ferdinand.
”Dacă cineva devenise prea optimist pe Old Trafford, echipa fiind pe primul loc, acum a fost un duș recet. În ultimul timp au jucat bine, dar în seara aceasta nimic nu a mers. Rashford și Martial au fost invizibili, nu au creat nimic”, a continuat fostul fundaș al lui United.
Analizând golul al doilea marcat de Sheffield, Rio Ferdinand a fost extrem de nervos de atitudinea lui Martial, cel care a pierdut mingea inițial dar și de Nemanja Matic: ”Martial, te rog fă un sprint spre el, te rog!”, a afirmat el.
”Domnule Matic, te rog respinge mingea!”, a fost o altă ”rugăminte” a sa.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52