Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rio Ferdinand, un car de nervi după înfrângerea lui United: ”Martial, te rog, fă un sprint!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/01/2021 la 10:32 GMT+2

Rio Ferdinand a criticat în termeni duri jocul prestat de Manchester United în înfrângerea surprizătoare în fața ultimei clasate, Sheffield United.

Rio Ferdinand

Credit imagine: Getty Images

Manchester United venea la meciul cu Sheffield United într-o formă excelentă și cu un moral ridicat după victoria împotriva marii rivale Liverpool în Cupa Angliei. Forma bună demonstrat în ultimele luni a adus-o pe United chiar în lupta pentru titlu și o victorie pe Old Trafford cu Sheffield United părea să fie o formalitate și ar fi readus elevii lui Ole Gunnar Solskjaer pe primul loc în Premier League.
Totuși, ce a urmat a fost unul dintre cele mai șocante rezultate din acest sezon, United pierzând cu 2-1 în fața echipei pregătite de Chris Wilder, formație care a înregistrat astfel abia a doua victorie a sezonului, în ceea ce a fost cel mai slab start de sezon din istoria Premier League.
Iar Rio Ferdinand a criticat în termeni duri evoluția fostei sale echipe în meciul cu Sheffield United.

Rio Ferdinand, furios după înfrângerea lui Manchester United

”Nu au avut acea atitudine. Din primul minut, nu a fost aceeași atitudine hotărâtă pe care am văzut-o la United”, a declarat Ferdinand pentru BT Sport.
”Bravo celor de la Sheffield United. Chris Wilder i-a așezat în teren foarte bine, dar United nu a făcut ce trebuia. Bruno Fernandes, pe care s-au bazat atât de mult în ultimele luni, nu a avut un meci bun, nici el nici Pogba”, a completat Ferdinand.
”Dacă cineva devenise prea optimist pe Old Trafford, echipa fiind pe primul loc, acum a fost un duș recet. În ultimul timp au jucat bine, dar în seara aceasta nimic nu a mers. Rashford și Martial au fost invizibili, nu au creat nimic”, a continuat fostul fundaș al lui United.
Analizând golul al doilea marcat de Sheffield, Rio Ferdinand a fost extrem de nervos de atitudinea lui Martial, cel care a pierdut mingea inițial dar și de Nemanja Matic: ”Martial, te rog fă un sprint spre el, te rog!”, a afirmat el.
”Domnule Matic, te rog respinge mingea!”, a fost o altă ”rugăminte” a sa.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo