Manchester United venea la meciul cu Sheffield United într-o formă excelentă și cu un moral ridicat după victoria împotriva marii rivale Liverpool în Cupa Angliei. Forma bună demonstrat în ultimele luni a adus-o pe United chiar în lupta pentru titlu și o victorie pe Old Trafford cu Sheffield United părea să fie o formalitate și ar fi readus elevii lui Ole Gunnar Solskjaer pe primul loc în Premier League.
Totuși, ce a urmat a fost unul dintre cele mai șocante rezultate din acest sezon, United pierzând cu 2-1 în fața echipei pregătite de Chris Wilder, formație care a înregistrat astfel abia a doua victorie a sezonului, în ceea ce a fost cel mai slab start de sezon din istoria Premier League.
Iar Rio Ferdinand a criticat în termeni duri evoluția fostei sale echipe în meciul cu Sheffield United.
Premier League
Primul jucător care va cere transferul de la United, dacă Solskjaer rămâne până în ianuarie
ACUM 18 ORE

Rio Ferdinand, furios după înfrângerea lui Manchester United

”Nu au avut acea atitudine. Din primul minut, nu a fost aceeași atitudine hotărâtă pe care am văzut-o la United”, a declarat Ferdinand pentru BT Sport.
”Bravo celor de la Sheffield United. Chris Wilder i-a așezat în teren foarte bine, dar United nu a făcut ce trebuia. Bruno Fernandes, pe care s-au bazat atât de mult în ultimele luni, nu a avut un meci bun, nici el nici Pogba”, a completat Ferdinand.
”Dacă cineva devenise prea optimist pe Old Trafford, echipa fiind pe primul loc, acum a fost un duș recet. În ultimul timp au jucat bine, dar în seara aceasta nimic nu a mers. Rashford și Martial au fost invizibili, nu au creat nimic”, a continuat fostul fundaș al lui United.
Analizând golul al doilea marcat de Sheffield, Rio Ferdinand a fost extrem de nervos de atitudinea lui Martial, cel care a pierdut mingea inițial dar și de Nemanja Matic: ”Martial, te rog fă un sprint spre el, te rog!”, a afirmat el.
”Domnule Matic, te rog respinge mingea!”, a fost o altă ”rugăminte” a sa.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
ACUM 19 ORE
Premier League
Câți ar fi făcut așa ceva!? Portarul lui Watford a dezvăluit ce l-a întrebat Mo după meciul direct
ACUM 21 ORE