Mohamed Salah a contribuit din plin la performanțele excelente ale lui Liverpool din ultimii ani. "Cormoranii" au însă o stagiune de coșmar acum, iar problemele sportive nu sunt singurele care le dau bătăi de cap conducătorilor de pe Anfield. Presa engleză a scris tot mai mult în ultima vreme despre dorința lui Salah de a pleca de la Liverpool, acolo unde nu mai are deloc o relație bună cu Sadio Mane.
Robbie Fowler, unul dintre cei mai mari atacanți din istoria lui Liverpool este de părere că Salah ar trebui lăsat să plece dacă asta își dorește cu adevărat.
"Nu aș vrea să plece Salah. Îl iubesc până la capăt. Dar cred cu adevărat că transferurile de acum se referă în mare măsură la ceea ce își doresc jucătorii, așa că mingea se află în terenul său, nu al lui Liverpool.Dacă vrea să plece, atunci ar trebui să plece. Dacă un jucător vrea să plece, trebuie să acceptăm asta.Cred cu tărie că, dacă jucătorii sunt nefericiți și vor să plece, atunci ar trebui să plece.", a declarat Robbie Fowler, citat de Daily Mail.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04
https://i.eurosport.com/2018/05/12/2333768.jpg

Fowler compară situația lui Salah cu cea a lui Coutinho

Robbie Fowler a mers mai departe și a asemănat situația actuală a lui Salah cu cea a lui Coutinho. Liverpool ar fi vrut să-l păstreze pe brazilian, dar acesta a ales să plece la Barcelona. Totuși, Liverpool a încasat o sumă imensă în schimbul său, cu care a făcut achiziții excelente, care au ajutat enorm clubul. Același lucru s-ar putea întâmpla și cu Salah, care mai are contarct cu Liverpool până în 2023, deci dacă ar pleca Liverpool ar putea lua bani frumoși pe el.
"Jurgen Klopp a spus și el același lucru - nu vrea pe nimeni la club care nu vrea să fie acolo. Cred că la fel a fost atitudinea sa și cu Philippe Coutinho. Jucătorul a vrut o mutare. Așadar, dacă Salah este cu adevărat nemulțumit, dacă este supărat că nu i s-a acordat un nou contract sau din alt motiv, atunci vindeți-l, obțineți cât de mult puteți pentru el și folosiți banii pentru a face modificări în echipa actuală.Sunt un fan al lui Salah, evident, cine nu ar fi? Dar lui Liverpool nu i-a lipsit atât de mult Coutinho, nu-i așa?", a conchis Fowler.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/04/3005943.jpg
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, luat la rost pentru selecția din naționala Franței! "Cel mai slab mijloc din istorie"
10/11/2022 LA 12:47