Fotbal
Premier League

Roberto Carlos a dezvăluit că a fost aproape de transferul la Chelsea: "Eram de acord cu totul"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Roberto Carlos & Zinedine Zidane

Credit imagine: Other Agency

DeSebastian Ujica
20/05/2020 la 12:04

Roberto Carlos a fost în 2 rânduri aproape de transferul în Premier League.

Roberto Carlos a dezvăluit într-un interviu pentru Goal că putea ajunge în Premier League în 2007, imediat după plecarea de la Real Madrid, club la care a jucat timp de 11 ani.

Am avut 2 propuneri: de la Fenerbahce și Chelsea. A fost foarte aproape cu Chelsea. Practic, era acord total și am mers acolo să semnăm contractul. A fost cu o săptămână înainte să merg la Fenerbahce și m-am dus la Paris să mă întâlnesc cu Roman Abramovic și (fostul președinte executiv) Peter Kenyon. Din păcate, în ultimul moment a apărut o problemă așa cum se întâmplă adesea în fotbal. Au fost niște probleme cu avocatul. Eram de acord în toate privințele și sunt 100% sigur că m-aș fi descurcat bine în Premier League
Fotbal

"E unic, nu se compară cu Messi sau Cristiano!" Roberto Carlos, despre cel mai bun fotbalist

18/05/2020 LA 12:14

Nu a fost singura dată când Roberto Carlos putea ajunge în Premier League. Când avea doar 22 de ani a fost dorit de Aston Villa.

Încă jucam în Brazilia la Palmeiras și Aston Villa a venit după mine în 1995 dar nu și-au putut permite transferul. După aceea, am mers la Inter.

De la Inter, Roberto Carlos a mers la Real Madrid, club cu care a câștigat de 3 ori UEFA Champions League și de 4 ori La Liga, precum și Cupa Mondială în 2002. Brazilia n-a mai câștigat titlul mondial de atunci, însă Roberto Carlos a spus 3 jucători care o pot readuce pe Brazilia în vârf.

Vinicius Junior și Rodrigo de la Real Madrid sunt viitorul, alături de Gerson de la Flamengo. Ei sunt jucătorii care mă entuziasmează cel mai mult. Sunt jucători fantastici și vor avea mult succe

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Fotbal

"Il Fenomeno", mesaj subtil către Cristiano: "Cu siguranță îl irită că eu sunt adevăratul Ronaldo"

21/04/2020 LA 05:41
Fotbal

"Galacticii" s-au reunit pe internet. Ronaldo i-a sunat pe Beckham, Figo, Roberto Carlos și Casillas

10/04/2020 LA 07:38
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier LeagueChelseaReal MadridMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Prima reacție a lui Gerrard după transferul definitiv al lui Ianis Hagi

PESTE 19 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe