Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Roberto Carlos a dezvăluit că a fost aproape de transferul la Chelsea: "Eram de acord cu totul"

Sebastian Ujica

Publicat 20/05/2020 la 14:07 GMT+3

Roberto Carlos a fost în 2 rânduri aproape de transferul în Premier League.

Roberto Carlos & Zinedine Zidane

Credit imagine: Other Agency

Roberto Carlos a dezvăluit într-un interviu pentru Goal că putea ajunge în Premier League în 2007, imediat după plecarea de la Real Madrid, club la care a jucat timp de 11 ani.
Am avut 2 propuneri: de la Fenerbahce și Chelsea. A fost foarte aproape cu Chelsea. Practic, era acord total și am mers acolo să semnăm contractul. A fost cu o săptămână înainte să merg la Fenerbahce și m-am dus la Paris să mă întâlnesc cu Roman Abramovic și (fostul președinte executiv) Peter Kenyon. Din păcate, în ultimul moment a apărut o problemă așa cum se întâmplă adesea în fotbal. Au fost niște probleme cu avocatul. Eram de acord în toate privințele și sunt 100% sigur că m-aș fi descurcat bine în Premier League
Nu a fost singura dată când Roberto Carlos putea ajunge în Premier League. Când avea doar 22 de ani a fost dorit de Aston Villa.
Încă jucam în Brazilia la Palmeiras și Aston Villa a venit după mine în 1995 dar nu și-au putut permite transferul. După aceea, am mers la Inter.
De la Inter, Roberto Carlos a mers la Real Madrid, club cu care a câștigat de 3 ori UEFA Champions League și de 4 ori La Liga, precum și Cupa Mondială în 2002. Brazilia n-a mai câștigat titlul mondial de atunci, însă Roberto Carlos a spus 3 jucători care o pot readuce pe Brazilia în vârf.
Vinicius Junior și Rodrigo de la Real Madrid sunt viitorul, alături de Gerson de la Flamengo. Ei sunt jucătorii care mă entuziasmează cel mai mult. Sunt jucători fantastici și vor avea mult succe
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo