Minamino a impresionat în ultimele sezoane la Red Bull Salzburg, iar în confruntarea din Champions League, disputată pe Anfield, acesta a reușit să și înscrie. Întrebat despre evoluția atacantului din ultimul timp, Robertson a avut numai cuvinte de laudă pentru viitorul său coleg:
"A fost foarte dificil să joc contra lui Takumi în meciurile din Champions League. Cred că a fost omul de bază al lui Salzburg, mai ales în întâlnirea de pe Anfield. După ce noi am înscris golul 3, Takumi a început să dicteze jocul. Ne-a alergat destul de mult, apoi a reușit un gol și un assist. Poate acesta este motivul pentru care Klopp a început să-l urmărească și l-a dorit pe Anfield.
A fost absolut fantastic în confruntările contra noastră. În rest, nu am avut ocazia să-l urmăresc. Cu siguranță, va aduce un plus în jocul echipei și va deveni un fotbalist extraordinar. Îl așteptăm cu brațele deschise din ianuarie.", a spus Robertson pentru Liverpool Echo.
Premier League
Jurgen Klopp a explicat motivele din spatele împrumutului lui Takumi Minamino la Southampton
02/02/2021 LA 16:45
https://i.eurosport.com/2019/12/20/2739946.jpg

"Mi s-a îndeplinit un vis!"

Minamino va deveni oficial jucătorul lui Liverpool pe 1 ianuarie după ce a ajuns la un acord și a trecut miercuri de vizita medicală. 8,5 milioane de euro au plătit "cormoranii" pentru aducerea japonezului.
După ce a trecut cu bine de vizita medicală, Minamino a declarat: ”A fost mereu visul meu să joc la Liverpool. Sunt fericit că mi s-a îndeplinit. Mi-am dorit mereu să joc în Premier League. Mă gândeam mereu că dacă voi progresa, aș putea ajunge aici. Dar, nu mă gândeam că aș ajunge la Liverpool. Abia aștept să încep!", a fost prima declarație a lui Minamino în tricoul lui Liverpool.

Urmărit de Liverpool din 2013

Minamino a impresionat în ambele partide cu Liverpool din UEFA Champions League, reușind să marcheze în partida de pe Anfield. Însă pentru oficialii celor de la Liverpool, evoluția japonezului nu era o surpriză. Asta pentru că jucătorul a fost în atenția celor de la Liverpool încă din 2013, când Salzburg îl aducea pe Minamino de la Cerezo Osaka.
Potrivit The Mirror, echipa de recrutare a "cormoranilor" l-au analizat în mod regulat pe Minamino pentru a vedea progresul acestuia și dacă acesta poate să facă pasul către Liverpool.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Robertson încă se teme de Manchester City. Ce a spus scoțianul despre titlul din Premier League
13/01/2020 LA 14:16
The Emirates FA Cup
Klopp, impresionat de evoluția lui Minamino. Ce a spus managerul lui Liverpool despre japonez
06/01/2020 LA 09:44