Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robertson a explicat cum a fost să joace contra viitorul său coleg, Takumi Minamino

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/12/2019 la 08:34 GMT+2

Takumi Minamino este transferul de ultimă oră pe care Liverpool l-a realizat înaintea sfâșitului de an. Andrew Robertson, fundașul "cormoranilor" a experimentat puțin din forța jucătorului de 24 de ani și a recunoscut că aducerea sa va ajuta mult liderul din Premier League.

roberston minamino

Credit imagine: Getty Images

Minamino a impresionat în ultimele sezoane la Red Bull Salzburg, iar în confruntarea din Champions League, disputată pe Anfield, acesta a reușit să și înscrie. Întrebat despre evoluția atacantului din ultimul timp, Robertson a avut numai cuvinte de laudă pentru viitorul său coleg:
"A fost foarte dificil să joc contra lui Takumi în meciurile din Champions League. Cred că a fost omul de bază al lui Salzburg, mai ales în întâlnirea de pe Anfield. După ce noi am înscris golul 3, Takumi a început să dicteze jocul. Ne-a alergat destul de mult, apoi a reușit un gol și un assist. Poate acesta este motivul pentru care Klopp a început să-l urmărească și l-a dorit pe Anfield.
A fost absolut fantastic în confruntările contra noastră. În rest, nu am avut ocazia să-l urmăresc. Cu siguranță, va aduce un plus în jocul echipei și va deveni un fotbalist extraordinar. Îl așteptăm cu brațele deschise din ianuarie.", a spus Robertson pentru Liverpool Echo.
roberston minamino

"Mi s-a îndeplinit un vis!"

Minamino va deveni oficial jucătorul lui Liverpool pe 1 ianuarie după ce a ajuns la un acord și a trecut miercuri de vizita medicală. 8,5 milioane de euro au plătit "cormoranii" pentru aducerea japonezului.
După ce a trecut cu bine de vizita medicală, Minamino a declarat: ”A fost mereu visul meu să joc la Liverpool. Sunt fericit că mi s-a îndeplinit. Mi-am dorit mereu să joc în Premier League. Mă gândeam mereu că dacă voi progresa, aș putea ajunge aici. Dar, nu mă gândeam că aș ajunge la Liverpool. Abia aștept să încep!", a fost prima declarație a lui Minamino în tricoul lui Liverpool.

Urmărit de Liverpool din 2013

Minamino a impresionat în ambele partide cu Liverpool din UEFA Champions League, reușind să marcheze în partida de pe Anfield. Însă pentru oficialii celor de la Liverpool, evoluția japonezului nu era o surpriză. Asta pentru că jucătorul a fost în atenția celor de la Liverpool încă din 2013, când Salzburg îl aducea pe Minamino de la Cerezo Osaka.
Potrivit The Mirror, echipa de recrutare a "cormoranilor" l-au analizat în mod regulat pe Minamino pentru a vedea progresul acestuia și dacă acesta poate să facă pasul către Liverpool.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo