Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robertson încă se teme de Manchester City. Ce a spus scoțianul despre titlul din Premier League

Cosmin Cioboata

Publicat 13/01/2020 la 16:16 GMT+2

Liverpool a câștigat meciul cu Tottenham din ultima etapă, scor 1-0, și a bifat un record istoric. "Cormoranii" au bifat în weekend a 20-a victorie în 21 de meciuri în actualul sezon de Premier League, fiind singura echipă care reușește această performanță în cele 5 campionate de top din Europa.

robertson frica city

Credit imagine: Getty Images

Andrew Robertson, fundașul stânga al lui Liverpool, este unul din jucătorii pe care Jurgen Klopp se bazează la fiecare partidă și care a contribuit la 8 goluri în toate competițiile: 2 goluri și 6 asssist-uri.
Chiar dacă Liverpool are un avans de 14 puncte față de locul secund din Premier League, Robertson susține că el și colegii săi nu trebuie să se lase influențați de acest lucru, pentru a putea rămâne în continuare conectați:
Scoțianul consideră că lupta pentru titlu este extrem de lungă, iar adversarii sunt din ce în ce mai ambițioși. Dintre toți, Robertson se teme cel mai mult la Manchester City, echipă care le-a furat titlul "cormoranilor" în sezonul anterior:
"Campionatul din Anglia este foarte dificil. De multe ori noi l-am făcut să pară ușor, dar nu este deloc așa. Toți vor să câștige în fața noastră. Cu cât ne apropiem de finalul sezonului, cu atât echipele devin din ce în ce mai înverșunate.
Încă nu sărbătorim titlul, ne bucurăm doar de victoriile obținute în fiecare etapă. Dacă vom continua în acest fel, în luna mai vom putea să începem petrecerea. Îi lăsăm pe ceilalți să spună că suntem campioni. Am simțit pe propria noastră piele forța lui Manchester City în sezonul trecut, așa că nimic nu este sigur.", a spus Robertson pentru Mirror.
robertson frica city

Liverpool, de neoprit în Premier League

Liverpool a obținut a 20-a victorie în 21 de meciuri în acest sezon de Premier League, 1-0 pe terenul celor de la Tottenham. Roberto Firmino a marcat unicul gol al partidei cu Tottenham, iar "cormoranii" sunt tot mai aproape de primul titlu în era Premier League.
Sezonul 2019/2020 este unul istoric pentru Liverpool. Echipa lui Jurgen Klopp a câștigat UEFA Champions League în iunie anul trecut, iar în actuala stagiune pare de neoprit.
În prezent, Liverpool este lider în Premier League cu 14 puncte peste Manchester City, aflată pe locul secund.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo