Andrew Robertson, fundașul stânga al lui Liverpool, este unul din jucătorii pe care Jurgen Klopp se bazează la fiecare partidă și care a contribuit la 8 goluri în toate competițiile: 2 goluri și 6 asssist-uri.
Chiar dacă Liverpool are un avans de 14 puncte față de locul secund din Premier League, Robertson susține că el și colegii săi nu trebuie să se lase influențați de acest lucru, pentru a putea rămâne în continuare conectați:
Scoțianul consideră că lupta pentru titlu este extrem de lungă, iar adversarii sunt din ce în ce mai ambițioși. Dintre toți, Robertson se teme cel mai mult la Manchester City, echipă care le-a furat titlul "cormoranilor" în sezonul anterior:
Premier League
Robertson a explicat cum a fost să joace contra viitorul său coleg, Takumi Minamino
20/12/2019 LA 06:30
"Campionatul din Anglia este foarte dificil. De multe ori noi l-am făcut să pară ușor, dar nu este deloc așa. Toți vor să câștige în fața noastră. Cu cât ne apropiem de finalul sezonului, cu atât echipele devin din ce în ce mai înverșunate.
Încă nu sărbătorim titlul, ne bucurăm doar de victoriile obținute în fiecare etapă. Dacă vom continua în acest fel, în luna mai vom putea să începem petrecerea. Îi lăsăm pe ceilalți să spună că suntem campioni. Am simțit pe propria noastră piele forța lui Manchester City în sezonul trecut, așa că nimic nu este sigur.", a spus Robertson pentru Mirror.
https://i.eurosport.com/2020/01/13/2752477.jpg

Liverpool, de neoprit în Premier League

Liverpool a obținut a 20-a victorie în 21 de meciuri în acest sezon de Premier League, 1-0 pe terenul celor de la Tottenham. Roberto Firmino a marcat unicul gol al partidei cu Tottenham, iar "cormoranii" sunt tot mai aproape de primul titlu în era Premier League.
Sezonul 2019/2020 este unul istoric pentru Liverpool. Echipa lui Jurgen Klopp a câștigat UEFA Champions League în iunie anul trecut, iar în actuala stagiune pare de neoprit.
În prezent, Liverpool este lider în Premier League cu 14 puncte peste Manchester City, aflată pe locul secund.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Fratele unui star de la Liverpool, prins în mijlocul haosului de la Paris! Mărturiil uluitoare
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM 30 MINUTE