Mason Greenwood, un produs al academiei de pe Old Trafford care are doar 18 ani, l-a impresionat pe antrenorul Ole Gunnar Solskjaer în turneul din presezon și a continuat forma excelentă și în acest sezon.
Tânărul atacant englez a înscris duminică, împotriva lui Everton, al optulea său gol al sezonului și a adus un punct pentru United. Greenwood poate finaliza cu ambele picioare și chiar a transformat un penalty cu piciorul său ”mai slab” în meciul cu Rochdale din Cupa Ligii.
Însă în mare parte Greenwood a jucat pe partea dreaptă, preferând piciorul stâng iar acest lucru a atras comparații cu Robin van Persie. Olandedzul și-a început cariera la Arsenal ca atacant central, unde a fost și golgheter. A fost apoi transferat de Manchester United iar olandezul a fost esențial în sezonul ultimului titulu cucerit de United, 2012/2013.
Premier League
"Ar fi avut o problemă uriașă!" Ce spune Figo despre revenirea lui Ronaldo la Manchester United
ACUM 11 ORE
https://i.eurosport.com/2019/12/13/2735637.jpg
Drept urmare, van Persie a glumit recent, afirmând că Greenwood îi copiază stilul.
”Cred că va fi foarte bun pentru că la fiecare meci încearcă să mă copieze – stilul meu, tehnica mea, piciorul stâng, felul în care finalizez. Așa că sunt convins că va ajunge mare”, a afirmat olandezul pe contul său de Instagram.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 11 ORE
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 16 ORE