Mason Greenwood, un produs al academiei de pe Old Trafford care are doar 18 ani, l-a impresionat pe antrenorul Ole Gunnar Solskjaer în turneul din presezon și a continuat forma excelentă și în acest sezon.
Tânărul atacant englez a înscris duminică, împotriva lui Everton, al optulea său gol al sezonului și a adus un punct pentru United. Greenwood poate finaliza cu ambele picioare și chiar a transformat un penalty cu piciorul său ”mai slab” în meciul cu Rochdale din Cupa Ligii.
Însă în mare parte Greenwood a jucat pe partea dreaptă, preferând piciorul stâng iar acest lucru a atras comparații cu Robin van Persie. Olandedzul și-a început cariera la Arsenal ca atacant central, unde a fost și golgheter. A fost apoi transferat de Manchester United iar olandezul a fost esențial în sezonul ultimului titulu cucerit de United, 2012/2013.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
https://i.eurosport.com/2019/12/13/2735637.jpg
Drept urmare, van Persie a glumit recent, afirmând că Greenwood îi copiază stilul.
”Cred că va fi foarte bun pentru că la fiecare meci încearcă să mă copieze – stilul meu, tehnica mea, piciorul stâng, felul în care finalizez. Așa că sunt convins că va ajunge mare”, a afirmat olandezul pe contul său de Instagram.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Tottenham a plecat după Kostic
23/05/2022 LA 09:58
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42