Leicester a pierdut sâmbătă seară pe teren propriu meciul cu Manchester City, scor 0-1, după un gol marcat de Gabriel Jesus în minutul 80, la doar trei minute după ce intrase pe teren în locul lui Sergio Aguero. În orice caz, gazdele s-au simțit dezavantajate, iar antrenorul Brendan Rodgers este de părere că echipa lui merita un penalty.
Oaspeții au primit o lovitură de la 11 metri în minutul 62, însă Kasper Schmeichel a apărat lovitura lui Sergio Aguero. Rodgers a declarat după meci că și echipa lui ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în prima parte a partidei, când mingea plecată din execuția lui James Maddison l-a lovit în mână pe Kevin De Bruyne, care era parte din zidul creat în fața porții lui Ederson.

Rodgers, dezamăgit de arbitraj la meciul cu Man City

Fotbal
CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE ALE ETAPEI A 8-A DIN PREMIER LEAGUE
ACUM 17 ORE
Am fost dezamăgiți că nu am primit penalty. E cât se poate de clar, iar mie mi s-a părut că exact din acest motiv avem la dispoziție VAR. A ridicat mâna, a oprit mingea din a intra în poartă. Kevin De Bruyne a oprit acea minge și e cât se poate de clar că e penalty. Nu l-am primit, Am avut șansele noastre în acest meci, probabil că ne-a lipsit prea puțin din a obține mai mult. Am fost în fiecare moment o amenințare în acest meci. Sunt mulțumit de felul în care băieții au luptat în această seară.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Caz incredibil în fotbal: antrenorul care visează să fie dat afară: "Așteaptă telefonul acela mare"
IERI LA 05:29
Premier League
Pe cine vor alege șeicii de la Newcastle în locul lui Bruce? Lista impresionantă a candidaților
12/10/2021 LA 05:57