Leicester a pierdut sâmbătă seară pe teren propriu meciul cu Manchester City, scor 0-1, după un gol marcat de Gabriel Jesus în minutul 80, la doar trei minute după ce intrase pe teren în locul lui Sergio Aguero. În orice caz, gazdele s-au simțit dezavantajate, iar antrenorul Brendan Rodgers este de părere că echipa lui merita un penalty.
Oaspeții au primit o lovitură de la 11 metri în minutul 62, însă Kasper Schmeichel a apărat lovitura lui Sergio Aguero. Rodgers a declarat după meci că și echipa lui ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în prima parte a partidei, când mingea plecată din execuția lui James Maddison l-a lovit în mână pe Kevin De Bruyne, care era parte din zidul creat în fața porții lui Ederson.

Rodgers, dezamăgit de arbitraj la meciul cu Man City

Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15
Am fost dezamăgiți că nu am primit penalty. E cât se poate de clar, iar mie mi s-a părut că exact din acest motiv avem la dispoziție VAR. A ridicat mâna, a oprit mingea din a intra în poartă. Kevin De Bruyne a oprit acea minge și e cât se poate de clar că e penalty. Nu l-am primit, Am avut șansele noastre în acest meci, probabil că ne-a lipsit prea puțin din a obține mai mult. Am fost în fiecare moment o amenințare în acest meci. Sunt mulțumit de felul în care băieții au luptat în această seară.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Un nou meci amânat în Premier League: Leicester - Norwich, reprogramat din cauza COVID-19
30/12/2021 LA 20:41
Premier League
Breaking News: Leicester - Tottenham, amânat, din cauza COVID-19
16/12/2021 LA 12:32