Rodri s-a antrenat astăzi și presa engleză nu exclude varianta ca spaniolul să fie introdus de Pep, judecând după numeroasele indisponibilități din lotul campioanei Angliei.
Și David Silva s-a putut pregăti astăzi, dar e puțin probabil ca el să fie riscat de stafful tehnic. Guardiola nu a vorbit nimic despre talentatul mijlocaș de creație în conferința de presă, însă după etapa trecută menționase că ibericul va avea nevoie de 10-12 zile pentru a se recupera după accidentare.
În ceea ce îl privește pe Rodri, Guardiola a declarat după meciul tur cu Atalanta, din Champions League, în care s-a accidentat, că speră ca acesta să lipsească doar zece zile, însă accidentarea s-a dovedit a fi mai serioasă. Totuși, mijlocașul are o șansă reală să evolueze pe Anfield, staff-ul tehnic urmând să decidă dacă va risca sau nu cu folosirea sa. Rodri a fost titular în 12 din cele 14 partide în care a fost apt, în acest sezon.
Premier League
Pep Guardiola, record istoric la derby-ul Chelsea - Manchester City
ACUM 11 ORE

Rodri, impresionat de Liverpool

Sosit în această vară de la Atletico Madrid, pentru 70 de milioane de euro, Rodri a devenit unul dintre puţinii jucători inamovibili în angrenajul lui City. Deşi rival al lui Liverpool, mijlocaşul de 23 de ani a vorbit la superlativ, acum mai puțin de o lună, despre ce a realizat Klopp pe Anfield.
"Jucăm în Premier League împotriva uneia din cele mai bune formaţii pe care am văzut-o în ultimii ani. Liverpool era văzută de mulţi drept o echipă reactivă, de contra-atac. Dar sunt mult mai mult decât atât. Formează o formaţie care te domină, care poate înscrie din faze fixe, mecanismele de pase sunt bine puse la punct, aduc multă varietate în jocul lor. E o formaţie foarte grea, foarte puternică şi fizic. Klopp i-a învăţat să vină peste tine ca un animal. Te atacă întâi unul, apoi altul, devii o pradă. Dar fiecare echipă are şi momente mai puţin bune de-a lungul unui sezon, noi trebuie să fim acolo, dacă astfel de momente vor veni pentru adversarii noştri", a spus Rodri în The Guardian.

Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.

Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 12 ORE
Premier League
Pep Guardiola, după Chelsea - Man City: "Am jucat în felul în care am vrut eu". Reacția lui Tuchel
ACUM 12 ORE