Rodri s-a antrenat astăzi și presa engleză nu exclude varianta ca spaniolul să fie introdus de Pep, judecând după numeroasele indisponibilități din lotul campioanei Angliei.
Și David Silva s-a putut pregăti astăzi, dar e puțin probabil ca el să fie riscat de stafful tehnic. Guardiola nu a vorbit nimic despre talentatul mijlocaș de creație în conferința de presă, însă după etapa trecută menționase că ibericul va avea nevoie de 10-12 zile pentru a se recupera după accidentare.
În ceea ce îl privește pe Rodri, Guardiola a declarat după meciul tur cu Atalanta, din Champions League, în care s-a accidentat, că speră ca acesta să lipsească doar zece zile, însă accidentarea s-a dovedit a fi mai serioasă. Totuși, mijlocașul are o șansă reală să evolueze pe Anfield, staff-ul tehnic urmând să decidă dacă va risca sau nu cu folosirea sa. Rodri a fost titular în 12 din cele 14 partide în care a fost apt, în acest sezon.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 10 ORE

Rodri, impresionat de Liverpool

Sosit în această vară de la Atletico Madrid, pentru 70 de milioane de euro, Rodri a devenit unul dintre puţinii jucători inamovibili în angrenajul lui City. Deşi rival al lui Liverpool, mijlocaşul de 23 de ani a vorbit la superlativ, acum mai puțin de o lună, despre ce a realizat Klopp pe Anfield.
"Jucăm în Premier League împotriva uneia din cele mai bune formaţii pe care am văzut-o în ultimii ani. Liverpool era văzută de mulţi drept o echipă reactivă, de contra-atac. Dar sunt mult mai mult decât atât. Formează o formaţie care te domină, care poate înscrie din faze fixe, mecanismele de pase sunt bine puse la punct, aduc multă varietate în jocul lor. E o formaţie foarte grea, foarte puternică şi fizic. Klopp i-a învăţat să vină peste tine ca un animal. Te atacă întâi unul, apoi altul, devii o pradă. Dar fiecare echipă are şi momente mai puţin bune de-a lungul unui sezon, noi trebuie să fim acolo, dacă astfel de momente vor veni pentru adversarii noştri", a spus Rodri în The Guardian.

Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.

Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
IERI LA 09:38
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
IERI LA 06:23