The Athletic transmite că Roman Abramovich este mulțumit de ce reușește Thomas Tuchel pe Stamford Bridge în prezent, dar că miliardarul rus nu-și poate lua gândul de la Pep Guardiola. Abramovich își dorește ca Guardiola să antreneze Chelsea într-o bună zi, chiar dacă actualul antrenor al lui Manchester City l-a refuzat până acum de șase ori.
Sursa amintită anterior precizează că patronul lui Chelsea este un mare fan al spaniolului încă de pe vremea când acesta începuse să facă legea la Barcelona. Abramovich este fascinat de stilul de joc pe care Pep Guardiola îl cere de la elevii lui: "Nu a fost niciodată vreun mare secret în faptul că Abramovich este fascinat de Gurdiola. Pep a devenit repede unul din cei mai buni antrenori din lume, iar succesele și stilul prin care le obținea l-au făcut special. Era jocul momentului, toată lumea voia să-l copieze. Era firesc să fie în atenția noastră", a afirmat o sursă din interiorul clubului de pe Stamford Bridge, potrivit Digi Sport.

Pep Guardiola, curtat intens de patronul lui Chelsea, Roman Abramovich

Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31
Pep Guardiola nu a fost până în prezent înduplecat, iar după mai multe refuzuri a preluat postul de antrenor principal la Manchester City, o decizie pe care tehnicianul spaniol nu o regretă. Prima ofertă pe care Guardiola a primit-o de la Abramovich a venit în urmă cu 11 ani, în 2010, atunci când Carlo Ancelotti antrena trupa de pe Stamford Bridge. Italianul traversa o perioadă nefastă atunci, dar Guardiola nu a acceptat oferta de a salva clubul.
Au mai urmat oferte pe care Abramovich i le-a înaintat lui Guardiola, însă fără succes. Miliardarul rus nu a renunțat la visul de a-l aduce la Chelsea pe Guardiola nici pe mandatele lui Roberto di Matteo sau Rafa Benitez. Ultimul refuz de care patronul lui Chelsea s-a lovit a venit în 2015, după ce Mourinho fusese demis. Pep Guardiola dăduse de înțeles că ar fi tentat de o aventură în Anglia pe vremea când era la Bayern Munchen. Acest lucru s-a concretizat în aventura de la Manchester City, care a debutat cu un an mai târziu, în 2016.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/16/3115295.jpg
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47