Patronul celor de la Chelsea, Roman Abramovich, a decis să pună la dispoziție hotelul Millennium de lângă arena Stamford Bridge pentru staff-ul Serviciului Național de Sănătate, urmând să achite toate costurile necesare pentru ajutarea acestora.
Cei de la Chelsea au publicat un comunicat oficial în care au făcut anunțul.
Inițiativa a venit din partea patronului clubului, Roman Abramovich, și după ce a fost stabilit contactul cu președintele Bruck Buck s-a decis că cel mai bun mod prin care Chelsea poate să asiste NHS este să ofere cazare pentru staff-ul NHS. Domnul Abramovich va acoperi toate costurile necesare pentru cazare
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 6 ORE
Această inițiativă a plecat de la faptul că hotelul deținut de Abramovich este în apropierea spitalului Westminster și staff-ul medical va avea ture lungi și n-ar putea să ajungă acasă cu ușurință sau ar fi nevoiți să folosească transportul în comun, expunându-se pe ei și alte persoane la riscuri.
În comunicat, cei de la Chelsea mai dezvăluie că toate camerele vor fi oferite către staff-ul medical dacă va fi nevoie iar la hotel vor lucra doar angajați care nu prezintă simptome și care vor ajuta pe cât posibil cadrele medicale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Lukaku, implicat în lupta împotriva rasismului! "Nu o fac doar pentru mine!" Ce plan are fotbalistul
ACUM 6 ORE
Premier League
Chelsea pregătește o super lovitură! Pentru cine e dispusă să achite 150 de milioane de euro
ACUM 11 ORE