Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, distrus de o legendă a lui United: "Un exemplu prost. Lui Cristiano îi pasă doar de Cristiano"

Cristian Mihală

Publicat 15/02/2022 la 09:51 GMT+2

Paul Ince, fostul mare mijlocaş al lui Manhcester United, s-a lansat într-un atac dur asupra lui Cristiano Ronaldo. Portughezul e considerat un fotbalist extrem de egoist, care pune mereu obiectivele personale în faţa echipei.

Cristiano Ronaldo (Manchester United) face à Southampton

Credit imagine: Getty Images

Revenirea lui CR7 la United părea să fie o situaţie de tip win-win. "Diavolii" aveau nevoie de un golgheter şi de un exemplu în vestiar, în contextul în care sunt mulţi tineri pe Old Trafford, iar lusitanul dorea un club unde să performeze. La Juventus nu mai exista climatul necesar, dovadă că "Bătrâna Doamnă" se luptă în prezent pentrul locul 4, cu Atalanta.
Efectul nu a fost nici pe departe cel scontat, iar Paul Ince e dezamăgit, înainte de toate, de atitudinea avută de starul portughez.
"E un exemplu prost. Ne-am gândit că va fi bine pentru cei tineri că a revenit, dar am văzut de nenumărate ori, că, dacă rezultatul nu e cel dorit pe teren, fuge la vestiar fără să aplaude fanii pentru sprijinul lor. De ce ai asculta, ca tânăr, pe cineva care se comportă așa?", se întreabă Paul Ince, conform Marca.
CITEŞTE ŞI:

Ronaldo, acuzat că se gândeşte doar la obiectivele personale

Ronaldo se află în prezent la 6 meciuri consecutive fără gol marcat, cea mai slabă serie din ultimii aproape 13 ani. Această secetă duce la frustrare, iar CR7 devine extrem de dificil, în contextul în care performanţele individuale sunt prioritare pentru el, crede Paul Ince.
"Cristiano e ok când marchează, dar când nu reuşeşte să înscrie apare frustrarea. Este un jucător egoist, lui Ronaldo îi pasă doar de Ronaldo și, dacă nu înscrie, nu este fericit. Totul ar trebui să fie despre echipă şi despre obiectivele lui United, dar la el totul este despre Cristiano", a mai spus fostul mijlocaş.
Nu în ultimul rând, fostul mare mijlocaş englez şi-a exprimat regretul cu privire la decizia conducerii, din vară. Fanii "diavolilor" îl aşteptau pe Old Trafford pe Erling Haaland, un golgheter care putea să ajute clubul cel puţin un deceniu. În schimb, a fost readus un fotbalist bătrân, pe final de carieră, care a arătat mari carenţe în sezonul 2021-2022.
"United nu avea nevoie de Cristiano Ronaldo, toată lumea credea că norvegianul (n.r. Haaland) va ajunge la City", a concluzionat Ince.
Paul Ince a evoluat în perioada 1989-1995 pentru Manchester United, cucerind 10 trofee. Pe lângă două titluri în Premier League, fostul mijocaş a pus umărul şi la câştigarea Cupei Cupelor (1991).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo