3 meciuri - 2 victorii și un egal (pe terenul lui Chelsea). Acesta a fost bilanțul lui Carrick ca interimar la United. Secund al lui Ole, fostul mijlocaș a acceptat să rămână la cârma clubului, chiar dacă știa că e o funcție temporară, urmând să fie dat la o parte odată ce conducătorii vor găsi alt antrenor. Carrick a primit garanții că va rămâne secundul lui Rangnick, însă fostul internațional englez a ales să plece după partida de aseară, cu Arsenal.
Azi, Cristiano Ronaldo a ținut să îi transmită public un mesaj lui Carrick, arătând astfel cât de mult l-a apreciat: ca și coechipier, ca antrenor, dar și ca om.
"Michael Carrick a fost un fotbalist de clasă și poate deveni și un foarte mare antrenor. Nimic nu e imposibil pentru acest om. Personal, sunt mândru că am putut să joc alături de el, dar și că l-am avut manager", a scris Ronaldo, pe pagina personală de Twitter.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06
Fără a fi un fotbalist care să iasă în evidență din punct de vedere estetic, Carrick s-a transformat într-o adevărată legendă pe Old Trafford, grație constanței și determinării lui. A evoluat 12 ani ca jucător în Teatrul Viselor, în primele 7 sezoane bifând o medie incredibilă de 45 de meciuri/stagiune (în toate competițiile). A câștigat 5 titluri, pierzând alte două campionate la diferența minim posibilă, de un punct. A jucat 3 finale de Champions League și a pus umărul la cucerirea a 17 trofee în perioada în care a îmbrăcat tricoul "diavolilor".
CITEȘTE ȘI:
SOLSKJAER AR PUTEA REVENI ÎN FOTBAL MAI REPEDE DECÂT AR FI CREZUT ORICINE. UN MARE CLUB E GATA SĂ ÎI OFERE O ȘANSĂ

Și Carrick l-a gratulat pe Ronaldo

Multe voci au spus că parcursul atât de slab al lui United din ultima parte a mandatului lui Solskjaer e cauzat în primul rând de Ronaldo, fotbalist în jurul căruia a trebuit să se muleze tot jocul "diavolilor".
Ultimele rezultate - victorii cu Villarreal și Arsenal și egal pe Stamford Bridge, cu Chelsea - au arătat că problema lui United nu a fost sub nicio formă CR7, ci mai degrabă fostul antrenor norvegian.
La conferința de presă de după disputa contra "tunarilor", Carrick a vorbit la superlativ de portughez și a explicat cât de important e acesta pentru gruparea de pe Old Trafford. Nu doar prin randamentul din teren, dar și prin puterea exemplului.
"Cristiano e incredibil, a avut o săptămână fantastică. Nu a început cu Chelsea, dar nu a fost nicio problemă, ne-a susținut în permanență, ne-a încurajat, are un rol uriaș și dincolo de teren. Nu e nicio surpriză că a marcat azi (n.r. ieri) de două ori, e un fotbalist fantastic. Mi-a oferit finalul perfect de mandat la United", a spus Carrick.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/03/3264935.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40