"Diavolii" au dat cu siguranță marea lovitură pe piața transferurilor odată cu aducerea lui Cristiano Ronaldo. Acesta nu doar că garantează prin valoarea sa cel puțin 20 de goluri/sezon, dar influențează puternic vestiarul. Un campion desăvârșit, CR7 e exact genul de fotbalist de care vestiarul de pe Old Trafford, neobișnuit cu trofeele, are nevoie.
Prin personalitatea și backgroundul său, portughezul îi inspiră pe ceilalți, iar fotbaliștii lui Solskjaer au înțeles asta imediat: atâta vreme cât vor urma exemplul unuia dintre cei mai mari jucători din istorie, nu au cum să dea greș.

Ronaldo și puterea exemplului la Manchester United

Cupa Mondială FIFA
Nemulțumiri în lotul Portugaliei înainte de sfertul cu Maroc! Cum i-a enervat Ronaldo pe colegii săi
ACUM 15 ORE
Lee Grant, al patrulea portar al lui Manchester United, a povestit într-un podcast al celor de la Talk Sport, un episod care spune totul despre cum e privit CR7 în vestiar. Vineri seară, înainte de duelul cu Newcastle (în care Ronaldo a marcat o dublă, la "redebut"), jucătorul lusitan nu și-a mâncat desertul. Fără excepție, toți fotbaliștii lui United au renunțat și ei la "mica plăcere vinovată", considerând că așa e mai bine pentru partida de a doua zi. Ronaldo nu le-a dat niciun sfat în acest sens, pur și simplu vorbim de puterea exemplului și de modul în care Pogba&Co îl privesc și îl respectă pe Ronaldo.
"Vineri seara la hotelul la care eram cazați: și-a terminat cina. Avem de obicei un desert, după cină. Niciunul nu s-a atins de desert. Toți erau "Ce are Cristiano pe farfurie?". E sportivul care mănâncă cel mai sănătos, de aceea are performanțele pe care le are la vârsta lui, e un model", a explicat goalkeeperul lui United.
Ronaldo are o vârstă biologică de aproximativ 25 de ani, potrivit experților, randamentul pe care îl dă la aproape 37 de ani fiind incredibil. Acest lucru se datorează cu siguranță și dietei, astfel că realizatorii podcastului au fost interesați care a fost cina lui CR7 vineri seară.
"Am văzut o singură farfurie, erau două. Avea puține fructe de mare, un avocado și un ou fiert. Omul ăsta e incredibil, are o formă senzațională", a mai spus Grant, înainte de a face o glumă extrem de inspirată: "Are al doilea cel mai frumos corp dintre fotbaliști, după mine".
Fotbal
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Ronaldo la Al Nassr! Anunțul presei din Portugalia
07/12/2022 LA 16:53
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
07/12/2022 LA 14:52