Rooney a evoluat 13 ani pe Old Trafford, devenind o legendă a "diavolilor" și un exemplu pentru jucătorii tineri. Totuși, a existat și un moment pe care actualul manager-jucător al lui Derby nu l-ar include pe lista lucrurilor pozitive realizate în carieră.
Este vorba despre ziua în care Rooney i-a spart telefonul tânărului Ravel Morrison, aflat la vremea respectivă la echipa secundă a lui United. Legendarul atacant al "diavolilor" a intrat în vestiar și a văzut că telefonul său fusese scos de la încărcat. Iar în locul lui, cineva își pusese în priză propriul mobil.
Deși a fost un gest neînsemnat, Rooney s-a enervat foarte tare și a luat o decizie complet neașteptată, când a aflat că telefonul respectiv aparține unui jucător de la echipa a doua:
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
"Îmi amintesc că i-am spart telefonul lui Morrison la un moment dat. A intrat în vestiarul nostru, deși juca la echipa a doua. Aveam telefonul la încărcat, iar el l-a scos și l-a pus pe al lui.
Asta se întâmpla pe vremea când aveam cu toții modelul vechi de BlackBerrie. Am citit adresa de email de pe ecranul lui, iar când am văzut că nu este a unuia dintre jucătorii de la prima echipă am luat telefonul și l-am zdrobit.", a povestit Rooney, pentru UTD Podcast.

Rooney, dezamăgit de cariera lui Morrison

În ciuda acelei întâmplări nefericite, Rooney avea o părere foarte bună despre tânărul Morrison. Totuși, mijlocașul a avut o carieră modestă, schimbând foarte multe echipe. În prezent, Morrison evoluează la ADO Den Haag, în Olanda.
"Era strălucitor la antrenamente, dar a avut câteva probleme care i-au afectat cariera. Cu toții credeam că va ajunge la un nivel de top, dar eram conștienți și de problemele sale. Am vorbit cu el, iar Gary Neville chiar l-a invitat să locuiască la el acasă.", a mai spus Rooney.
În prezent, Rooney îndeplinește rolul de jucător-manager la Derby, după demiterea lui Phillip Cocu. Cel mai probabil, atacantul va ocupa dubla-poziție pentru o scurtă perioadă de timp, până când board-ul echipei din Championship va găsi un înlocuitor cu experiență.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31