Wayne Rooney a vorbit despre posibilul transfer al lui Messi pe Ettihad, care ar reprezenta o adevărată lovitură de imagine pentru Premier League. În același timp, fostul atacant al lui Manchester United a făcut și o afirmație surprinzătoare, spunând că transferul lui Thiago Alcantara de la Bayern Munchen la Liverpool ar fi mult mai important decât cel al lui Messi la trupa lui Guardiola.
În ultima vreme s-a vorbit intens în presa internațională despre posibila sosire a lui Thiago pe Anfield, iar Rooney consideră că această mutare ar transforma formația lui Klopp în favorită clară pentru titlul din Anglia, pe care l-a câștigat și în sezonul precedent.
"City și Liverpool se vor lupta și sezonul următor pentru titlu. Dacă Liverpool îl va transfera pe Thiago, atunci va deveni favorită clară. Această mutare arată mult mai bine decât cea a lui Messi la Manchester City.", a spus Wayne Rooney, pentru talkSPORT.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Mane, posibilul înlocuitor al lui Messi la Barcelona

Imediat ce s-a pus problema ca Messi să plece în mod real de la formația pentru care a evoluat în ultimii 19 ani (inclusiv timpul petrecut la La Masia), cei mai puternici agenți din lume au venit cu propuneri pentru Bartomeu, președintele Barcei.
Potrivit italienilor de la TMW, impresarul lui Mane i l-a propus Barcelonei pe senegalez, iar conducerea blaugrana a fost extrem de interesată de această variantă.
Mane a refuzat propunerile lui Liverpool de prelungire a contractului, însă campioana Angliei nu e într-un pericol iminent să îl piardă pe jucător. Asta pentru că Sadio Mane mai are contract cu formația de pe Anfield până în 2023.
Principalul stimulent pentru jucător ar fi reprezentat de faptul că ar urma să lucreze din nou cu Ronald Koeman, cel care l-a ajutat enorm la Southampton. Mane știe, de asemenea, că ar putea fi un jucător important pe Camp Nou, după ce a dobândit experiență în jocuri tari în Champions League, competiție pe care a cucerit-o anul trecut. Senegalezul e încântat de posibilitatea să fie jucătorul cheie în jurul căruia se reconstruiește o formație precum Barcelona, însă Liverpool va avea, evident, cuvântul decisiv.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52