Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Roy Keane, atac la adresa jucătorilor lui Arsenal după eșecul cu 2-1 de pe teren propriu cu Wolves

Nicu Savin

Publicat 30/11/2020 la 15:25 GMT+2

Legenda celor de la Manchester United, Roy Keane, a descris evoluția tunarilor împotriva formației lui Nuno Espirito Santo drept una modestă. Acesta a subliniat că jucătorii lui Arteta nu îndeplinesc condițiile necesare pentru a reprezenta clubul de pe Emirates.

David Luiz, Dani Ceballos și Pierre-Emerick Aubameyang

Credit imagine: Getty Images

Arsenal a suferit aseară al doilea eșec consecutiv pe teren propriu în Premier League. Elevii lui Arteta au cedat cu 2-1 în fața lui Wolverhampton, care a urcat pe poziția a 6-a în clasament în urma victoriei de pe Emirates. Arsenal ocupă în acest moment doar locul al 14-lea în Premier League și are cinci înfrângeri în 10 etape. Este cel mai slab debut de sezon al “tunarilor” din ultimii 40 de ani.

Roy Keane acuză jucătorii pentru forma slabă arătată de Arsenal

Fostul închizător de pe Old Trafford a vorbit pentru Sky Sports despre partida de aseară dintre Arsenal și Wolves. Acesta pune rezultatele slabe ale “tunarilor” pe seama evoluțiilor sub așteptări ale jucătorilor.
“Toată lumea s-a bucurat după victoria lui Arsenal pe Old Trafford. De atunci, au obținut un singur punct si au pierdut două partide. Au jucat modest și le-a lipsit încrederea. Nu am văzut dorința de luptă despre care vorbea Arteta și nici determinare din partea jucătorilor. Arsenal nu poate obține rezultate cu acest grup de jucători”, a afirmat Roy Keane.
Și legenda lui Chelsea, Jimmy-Floyd Hasselbaink, este de aceeași părere cu fostul jucător irlandez. Acesta a declarat pentru aceeași sursă că Arteta nu are la dispoziție un grup de jucători cu suficientă calitate.
“Cred că lotul este o problemă foarte mare. Arsenal este un club uriaș, iar așteptările fanilor sunt pe măsură. Echipa nu oferă randamentul necesar, aseară și-au creat mult prea puține șanse de a înscrie. Să ai doar 13 puncte după 10 etape este inacceptabil. Cred că Arteta și-a dorit vara trecută să îmbunătățească lotul, dar probabil nu a dispus de resursele financiare necesare. Au fost o echipă ușor de învins”, a completat olandezul.
Hasselbaink a evoluat la Chelsea în perioada 2000-2004. Acesta are 17 apariții contra lui Arsenal și a reușit să înscrie opt goluri în duelurile cu “tunarii”.
Mikel Arteta

Arteta: Nu mă tem de demitere

Managerul lui Arsenal a declarat după partida de aseară că nu își simte postul pus în pericol. Arsenal are cel mai slab atac din Premier League, în afara formațiilor din zona retrogradării, iar fanii încep să-și piardă răbdarea cu antrenorul spaniol.
“Este un lucru asupra căruia m-am decis încă din prima zi când am hotărât să devin antrenor. Știu că într-o bună zi am să fiu demis sau voi părăsi clubul, dar nimeni nu știe când se va întâmpla asta. În această profesie, trebuie să fii conștient că poți fi demis oricând. Știu că se va întâmpla, dar nu mă tem de acest lucru. Mă concentrez asupra jucătorilor și cum să obținem cele mai bun rezultate pentru Arsenal”, a afirmat Mikel Arteta.
Următoarea partidă pentru “tunari” va fi derby-ul Nordului Londrei cu Tottenham, în timp ce Wolves se va deplasa pe Anfield pentru duelul cu Liverpool.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo