Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyle Walker, numit "idiot" de legendarul Roy Keane: "Arată ca un accident de mașină!"

Cosmin Cioboata

Publicat 09/11/2020 la 08:28 GMT+2

Roy Keane a avut un discurs tranșant la adresa lui Kyle Walker, la finalul meciului Manchester City - Liverpool 1-1, din Premier League.

Kyle Walker, fundașul lui Manchester City

Credit imagine: SID

Legendarul jucător al lui Manchester United l-a pus la zid pe Walker după greșeala comisă în prima repriză a partidei de pe Etihad. Internaționalul englez l-a faultat pe Sadio Mane în careu, oferindu-le "cormoranilor" șansa să deschidă scorul din lovitură de la 11 metri.
Mohamed Salah a transformat fără emoții, iar formația lui Pep Guardiola s-a văzut condusă pe tabelă după numai 13 minute.
Gabriel Jesus a restabilit egalitatea în minutul 31, după o fază personală superbă. Apoi, cu 3 minute înainte de pauză, a venit rândul lui City să beneficieze de un penalty, acordat după un henț al lui Joe Gomez în propriul careu. Kevin de Bruyne a tras însă pe lângă poarta lui Alisson.
Mai jos, faultul lui Walker și penalty-ul transformat de Salah:
picture

City a cerut penalty, pe contră Liverpool a primit lovitură de la 11 metri

Walker, făcut "K.O." de legendarul Roy Keane după Manchester City - Liverpool 1-1

Aflat în studio-ul Sky Sports ca pundit, Roy Keane a "explodat" când a văzut faultul neglijent al lui Walker din prima repriză. Fostul mare mijlocaș de pe Old Trafford l-a numit "idiot" pe fundașul lui City, pentru ca apoi să-l compare cu "un accident de mașină":
"Mane a jucat împotriva unui idiot. Lumea crede că Walker joacă bine. Eu nu cred asta. Continuă să comită greșeli. Are 30 de ani, este jucător de națională, dar arată ca un accident de mașină. S-a apărat într-un mod prostesc și nebun.
L-am urmărit de-a lungul anilor și am ajuns la concluzia că are acest obicei prostesc de a face greșeli idioate. Nu m-a surprins când a comis două greșeli consecutive. Nu va învăța vreodată!", a spus Roy Keane, pentru SkySports.
În cele din urmă, greșeala lui Walker n-a costat-o înfrângerea pe Manchester City. Trupa lui Guardiola putea chiar să preia conducerea pe tabelă, dar De Bruyne a irosit o oportunitate uriașă.
S-a încheiat 1-1, rezultat în urma căruia City a încheiat etapa a 9-a pe locul 10. De cealaltă parte, Liverpool ocupă locul 3, la un punct în spatele liderului Leicester.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo