Ultima ispravă a managerului lui Tottenham a avut loc după victoria în fața lui Manchester City, din weekend. Londonezii au învins trupa lui Pep Guardiola cu 2-0 și continuă să conducă clasamentul din Premier League, la egalitate de puncte (20) cu Liverpool.
După meci, Mourinho a postat o fotografie alături de Sergio Reguilon, fundașul adus în această toamnă de la Real Madrid în schimbul sumei de 30 milioane de euro.
"Promisiunea e promisiune. M-a costat 500 de lire, dar m-am ținut de cuvânt, Reguilon", a scris Mourinho pe contul de Instagram.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52

Pariul lui Mourinho: de ce i-a cumpărat lui Reguilon o șuncă de 500 de lire

Managerul portughez i-a pregătit lui Reguilon o cină pretențioasă, cumpărându-i un Jamon Iberico - un tip de șuncă foarte popular în Spania și Portugalia.
Mourinho n-a oferit detalii despre pariul celor doi, dar jurnaliștii englezi au aflat despre ce este vorba. Potrivit britanicilor, "The Special One" i-a promis fundașului său că, dacă va reuși să-l oprească pe Riyad Mahrez în meciul dintre Tottenham și Manchester City, atunci îl va cinsti cu o cină în valoare de 500 de lire.
Reguilon a jucat impecabil și l-a oprit pe atacantul lui City în toate cele 4 tentative de a-l dribla.

Reguilon s-a adaptat în timp record la Tottenham, sub comanda lui Mourinho

Reguilon s-a adaptat foarte repede la Tottenham. Fundașul avea nevoie de minute de joc după o perioadă nefastă în care a fost ținut pe bancă de Zinedine Zidane la Real Madrid. Iar Mourinho i-a oferit acest lucru, plus foarte multă încredere.
Reguilon a devenit o piesă de bază în primul "11" al lui Spurs, adunând deja 9 apariții în noul sezon și reușind să ofere 3 pase decisive. Una dintre ele l-a avut ca destinatar chiar pe Gareth Bale, sosit la rândul său de la Real Madrid în această toamnă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31