În ciuda faptului că a fost testat negativ pentru coronavirus, N’Golo Kante a avut simptome specifice coronavirusului. Jucătorul de 29 de ani s-a antrenat la baza de la Cobham săptămâna trecută, marți, în prima zi în care echipelor din Premier League le-a fost permis să reia antrenamentele în grupuri restrânse. Kante a decis să nu participe însă la ședința de miercuri și pare că teama lui nu a scăzut în intensitate.
Mijlocașul francez al lui Chelsea a întâmpinat și el în trecut probleme de sănătate și este îngrijorat de riscurile pe care și le-ar asuma odată cu revenirea pe terenul de fotbal. Motivul real pentru care Kante refuză reluarea antrenamentelor a fost dezvăluit de colegul lui de echipă, Willy Caballero.

N’Golo Kante, susținut de colegii de la Chelsea

Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
Este de înțeles. A fost testat negativ pentru coronavirus, dar i-a fost rău în timpul carantinei, a avut simptome care i-au alimentat teama. N’Golo este un jucător foarte umil și atât de muncitor, care zâmbește mereu, așa că are motivele lui pentru care ia atitudine și spune ce are de spus. Am avut o mulțime de ședințe pe Zoom cu Frank Lampard și ceilalți jucători și a spus că nu se simte în siguranță să revină pe teren din cauza felului în care s-a simțit în ultimele săptămâni. Știm că e un jucător care iubește să se antreneze, să alerge, și nu este capabil să mintă despre așa ceva. Îl susținem și îl respectăm – Willy Caballero, pentru TNT Sports
Asociația Fotbaliștilor Profesioniști a cerut Premier League să efectueze cercetări suplimentare pentru a vedea efectul pe care îl are coronavirus asupra jucătorilor din minorități etnice. Datele primite de la Oficiul Național de Statistică sugerează că persoanele de culoare au o probabilitate de 2 ori mai mare să moară din cauza coronavirusului chiar și după ce au fost luați în calcule alți factori precum starea de sănătate, mediul de viață etc.
Căpitanul lui Watford, Troy Deeney, a refuzat de asemenea să se antreneze și a cerut public ca Premier League să ofere răspunsuri cu privire la efectul pe care îl are coronavirus asupra persoanelor de culoare. În orice caz, în cazul lui Kante, Chelsea este gata să-i ofere lui Kante permisiunea de a lipsi pentru restul sezonului dacă teama lui de coronavirus persistă. Frank Lampard îl susține pe campionul mondial, care nu privește cu ochi buni reluarea Premier League tocmai din cauza pandemiei de coronavirus. Deși efectul pandemiei a scăzut la nivel global, virusul există în continuare, iar Kante nu vrea să riște nimic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
"Nu eram pregătiți pentru asta!" Reacția lui Kante după ce Abramovich a anunțat că vinde Chelsea
04/03/2022 LA 07:25
Premier League
Ce jucător poate fi Kante! Vardy a dezvăluit ce a făcut francezul a doua zi după ce a câștigat UCL
10/12/2021 LA 07:51