Premier League a anunțat oficial data la care se va juca partida dintre West Ham și Liverpool, meci care a fost amânat din cauza prezenței celor de la Liverpool la Campionatul Mondial al Cluburilor, competiție pe care Liverpool a câștigat-o.
West Ham - Liverpool va avea loc miercuri, 29 ianuarie, de la ora 21.45. Această partidă va avea loc la mijlocul săptămânii când în Anglia se vor disputa partidele retur din semifinalele Cupei Ligii Angliei, Manchester City - Manchester United și Aston Villa - Leicester.
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
ACUM 31 MINUTE

Program infernal pentru Liverpool

Aflată pe primul loc în Premier League la 13 puncte peste Leicester, Liverpool continuă să aibă un program extrem de dificil și în luna ianuarie, program aglomerat și mai mult după reprogramarea partidei cu West Ham.
Astfel, Liverpool va începe noul an pe 2 ianuarie cu un meci pe propriul teren cu Sheffield United (ora 22.00, Eurosport 1), pe 5 ianuarie în Cupa Angliei (ora 18.01, Eurosport 1), pe 11 ianuarie cu Tottenham, pe 19 ianuarie cu Manchester United, pe 23 ianuarie cu Wolverhampton și pe 29 ianuarie cu West Ham.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 2 ORE
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 4 ORE