Premier League a anunțat oficial data la care se va juca partida dintre West Ham și Liverpool, meci care a fost amânat din cauza prezenței celor de la Liverpool la Campionatul Mondial al Cluburilor, competiție pe care Liverpool a câștigat-o.
West Ham - Liverpool va avea loc miercuri, 29 ianuarie, de la ora 21.45. Această partidă va avea loc la mijlocul săptămânii când în Anglia se vor disputa partidele retur din semifinalele Cupei Ligii Angliei, Manchester City - Manchester United și Aston Villa - Leicester.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 6 ORE

Program infernal pentru Liverpool

Aflată pe primul loc în Premier League la 13 puncte peste Leicester, Liverpool continuă să aibă un program extrem de dificil și în luna ianuarie, program aglomerat și mai mult după reprogramarea partidei cu West Ham.
Astfel, Liverpool va începe noul an pe 2 ianuarie cu un meci pe propriul teren cu Sheffield United (ora 22.00, Eurosport 1), pe 5 ianuarie în Cupa Angliei (ora 18.01, Eurosport 1), pe 11 ianuarie cu Tottenham, pe 19 ianuarie cu Manchester United, pe 23 ianuarie cu Wolverhampton și pe 29 ianuarie cu West Ham.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 18 ORE
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
IERI LA 10:34