Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Să-și ia gândul de la titlu!" Roy Keane, ultimatum pentru Solskjaer în privința unui fotbalist

Irina Aldea

Publicat 03/05/2021 la 09:24 GMT+3

Roy Keane a avut o reacție virulentă în privința unui fotbalist experimentat din lotul actual al lui Manchester United și i-a dat lui Ole Gunnar Solskjaer un ultimatum în privința acestuia.

Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Roy Keane, fostul căpitan al lui Manchester United, este de părere că ocupanta locului 2 în clasamentul din Premier League nu va reuși să atace titlul în sezonul viitor dacă se va baza în continuare pe Edinson Cavani, atacantul ajuns la 34 de ani, venit pe Old Trafford liber de contract de la PSG.
Uruguayanul a impresionat la Manchester United în acest sezon și a primit numeroase laude, mai ales după victoria cu 6-2 în fața Romei săptămâna trecută, atunci când a bifat o dublă și a oferit două pase de gol. Cavani a ajuns pe Old Trafford vara trecută și a semnat un contract valabil pe un an, însă există o opțiune de extindere pe încă 12 luni, iar mulți cred că atacantul are deja garanția prelungirii înțelegerii în Premier League.

Edinson Cavani, "problema" lui Manchester United, crede Roy Keane

În ciuda evoluțiilor foarte bune reușite de Edinson Cavani la Manchester United, Keane nu crede că uruguayanul va putea menține nivelul la fel de sus și pe mai departe, iar Solskjaer ar trebui să se preocupe de a-i găsi atacantului un înlocuitor: "Pe de o parte sper să nu-l păstreze, pentru că s-ar putea gândi că sunt în regulă așa cum sunt în ofensivă și e posibil să nici măcar nu mai caute un atacant.
Are 34 de ani, dacă te bazezi pe Cavani în sezonul viitor și crezi că poți lua titlul în Premier League, atunci uită de asta pur și simplu, ia-și gândul de acolo. Va ajunge atacantul de rezervă al echipei, nu va vrea asta, tocmai din acest motiv United trebuie să ia o măsură în privința asta", a spus Roy Keane pentru Sky Sports.
Meciurile din Premie League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Programul Premier League 1-2 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo