Roy Keane, fostul căpitan al lui Manchester United, este de părere că ocupanta locului 2 în clasamentul din Premier League nu va reuși să atace titlul în sezonul viitor dacă se va baza în continuare pe Edinson Cavani, atacantul ajuns la 34 de ani, venit pe Old Trafford liber de contract de la PSG.
Uruguayanul a impresionat la Manchester United în acest sezon și a primit numeroase laude, mai ales după victoria cu 6-2 în fața Romei săptămâna trecută, atunci când a bifat o dublă și a oferit două pase de gol. Cavani a ajuns pe Old Trafford vara trecută și a semnat un contract valabil pe un an, însă există o opțiune de extindere pe încă 12 luni, iar mulți cred că atacantul are deja garanția prelungirii înțelegerii în Premier League.

Edinson Cavani, "problema" lui Manchester United, crede Roy Keane

Premier League
United, favorită să-i obțină semnătura unui fotbalist U21 de top! Cum le-a luat fața rivalelor
19/09/2021 LA 05:49
În ciuda evoluțiilor foarte bune reușite de Edinson Cavani la Manchester United, Keane nu crede că uruguayanul va putea menține nivelul la fel de sus și pe mai departe, iar Solskjaer ar trebui să se preocupe de a-i găsi atacantului un înlocuitor: "Pe de o parte sper să nu-l păstreze, pentru că s-ar putea gândi că sunt în regulă așa cum sunt în ofensivă și e posibil să nici măcar nu mai caute un atacant.
Are 34 de ani, dacă te bazezi pe Cavani în sezonul viitor și crezi că poți lua titlul în Premier League, atunci uită de asta pur și simplu, ia-și gândul de acolo. Va ajunge atacantul de rezervă al echipei, nu va vrea asta, tocmai din acest motiv United trebuie să ia o măsură în privința asta", a spus Roy Keane pentru Sky Sports.
Meciurile din Premie League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Premier League
"O ia personal și va arăta ce poate face!" Reacția lui Solskjaer despre criticile aduse lui Ronaldo
30/08/2021 LA 14:09
Fotbal
Ce variante are United pentru a-l înlocui pe Pogba! Una dintre țintele englezilor, OUT de pe piață
21/08/2021 LA 06:40