Articol scris de Romeo Ene
Atacantul senegalez a marcat de 14 ori pentru Liverpool în acest sezon, dar echipa a fost într-o mare scădere faţă de sezonul anterior, iar Mane nu-şi poate explica ce s-a întâmplat cu echipa sa.
Mane "şi-a pus cenuşă în cap" după ce Liverpool a făcut un sezon sub aşteptări, riscând să rateze grupele Ligii Campionilor: "Acesta este cel mai slab sezon din cariera mea, trebuie să recunosc. Dacă mă întrebi ce a fost în neregulă, mă voi chinui să-ţi ofer un răspuns concret, personal chiar nu ştiu.", a spus Mane pentru Canal Plus.
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
ACUM 18 ORE

Sadio Mane: "Am încercat mereu să fiu pozitiv"

"Am încercat întotdeauna să fiu pozitiv, indiferent dacă lucrurile merg bine sau prost, mereu mă întreb."
"Chiar am fost supus unui test pentru a arunca o privire asupra corpului meu. Mănânc alimentele potrivite sau totul s-a schimbat? Dar au verificat rezultatele testului și totul este în regulă. Trebuie să înțeleg că în viață există urcușuri și coborâșuri. Voi continua să muncesc din greu - și poate că în timp va trece această situație.", a adăugat senegalezul.
Mijlocaşul de 29 de ani a depăşit bariera de 20 de goluri în fiecare din ultimele trei sezoane, dar a găsit poarta de doar 14 ori în acest sezon. Dintre acestea, doar 9 au venit în Premier League, ultimul chiar la meciul cu Southampton de sâmbătă, câştigat de Liverpool cu 2-0. Totuşi, senegalezul are doar 3 reuşite în ultimele 13 partide pentru ’’cormorani’’. Rămâne de văzut dacă Mane va rămâne pe Anfield şi din vară, sau va alege să încerce o nouă provocare la un alt club.
Pentru Liverpool, urmează meciul din deplasare cu Manchester United, amânat iniţial din cauza protestelor fanilor ’’diavolilor roşii’’ faţă de familia Glazer.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 20 ORE
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
IERI LA 10:03