Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sadio Mane, dezamăgit de parcursul lui Liverpool: "Acesta este cel mai slab sezon din cariera mea"

Nicu Savin

Actualizat 11/05/2021 la 17:14 GMT+3

Sadio Mane s-a arătat dezamăgit de sezonul pe care l-a făcut Liverpool. Deşi a câştigat Premier League după o pauză de 30 de ani în sezonul trecut, anul acesta a fost extrem de dificil pentru "cormorani". Se află pe locul 6, cu 57 de puncte şi riscă să rateze Liga Campionilor în stagiunea viitoare, fiind la 6 puncte de Leicester, ocupanta locului 4.

Sadio Mane, atacantul lui Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
Atacantul senegalez a marcat de 14 ori pentru Liverpool în acest sezon, dar echipa a fost într-o mare scădere faţă de sezonul anterior, iar Mane nu-şi poate explica ce s-a întâmplat cu echipa sa.
Mane "şi-a pus cenuşă în cap" după ce Liverpool a făcut un sezon sub aşteptări, riscând să rateze grupele Ligii Campionilor: "Acesta este cel mai slab sezon din cariera mea, trebuie să recunosc. Dacă mă întrebi ce a fost în neregulă, mă voi chinui să-ţi ofer un răspuns concret, personal chiar nu ştiu.", a spus Mane pentru Canal Plus.

Sadio Mane: "Am încercat mereu să fiu pozitiv"

"Am încercat întotdeauna să fiu pozitiv, indiferent dacă lucrurile merg bine sau prost, mereu mă întreb."
"Chiar am fost supus unui test pentru a arunca o privire asupra corpului meu. Mănânc alimentele potrivite sau totul s-a schimbat? Dar au verificat rezultatele testului și totul este în regulă. Trebuie să înțeleg că în viață există urcușuri și coborâșuri. Voi continua să muncesc din greu - și poate că în timp va trece această situație.", a adăugat senegalezul.
Mijlocaşul de 29 de ani a depăşit bariera de 20 de goluri în fiecare din ultimele trei sezoane, dar a găsit poarta de doar 14 ori în acest sezon. Dintre acestea, doar 9 au venit în Premier League, ultimul chiar la meciul cu Southampton de sâmbătă, câştigat de Liverpool cu 2-0. Totuşi, senegalezul are doar 3 reuşite în ultimele 13 partide pentru ’’cormorani’’. Rămâne de văzut dacă Mane va rămâne pe Anfield şi din vară, sau va alege să încerce o nouă provocare la un alt club.
Pentru Liverpool, urmează meciul din deplasare cu Manchester United, amânat iniţial din cauza protestelor fanilor ’’diavolilor roşii’’ faţă de familia Glazer.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo