Internaționalul senegalez a adunat 41% dintre voturi, în timp ce podiumul a fost completat de Kevin de Bruyne (Manchester City / 27%) și Trent Alexander-Arnold, coechipierul lui Mane (17%).
Liverpool a cucerit titlul de campioană a Angliei după o pauză de 30 de ani, cu Jurgen Klopp pe banca tehnică. De când a sosit pe Anfield, tehnicianul german a adus un aer nou, de care "cormoranii" s-au bucurat din plin.
Klopp a creat un prim "11" solid, în care munca, determinarea și prietenia reprezintă ingredientele principale. Din acest prim "11" face parte și Sadio Mane, omul adus de Klopp de la Southampton în urmă cu 4 ani. Senegalezul și-a îmbunătățit jocul foarte mult în tricoul lui Liverpool și a devenit o piesă de bază din angrenajul echipei.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 9 ORE
Mane formează o tripletă ofensivă de temut la Liverpool, alături de Mohamed Salah și Roberto Firmino. În cele 4 sezoane petrecute pe Anfield, Mane a marcat 81 de goluri și a oferit 34 de pase decisive în 170 de apariții din toate competițiile. Internaționalul senegalez a pus umărul la cucerirea a 4 trofee: titlul în Premier League (2020), UEFA Champions League (2019), Supercupa Europei (2019) și Campionatul Mondial al Cluburilor (2019).

Mane a marcat 18 goluri pentru Liverpool, în sezonul 2019/2020 din Premier League

Doar în stagiunea recent încheiată, Mane a reușit să marcheze de 22 de ori și să înscrie 12 de assist-uri, fiind al doilea cel mai bun marcator al lui Liverpool în Premier League, cu 18 goluri, după Salah (19).
Eforturile sale n-au rămas neobservate de fani. Mane, un sportiv desăvârșit și o persoană cu un caracter extraordinar, a fost numit cel mai bun jucător al sezonului 2019/2020 din Premier League, de către suporterii din Anglia.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 10 ORE
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
IERI LA 07:59