Sadio Mane va rata următoarele 3 partide ale lui Liverpool după accidentarea cu Wolves

Sebastian Ujica

Actualizat 24/01/2020 la 03:24 GMT+2

Liverpool a câștigat cu 2-1 pe terenul lui Wolverhampton și a ajuns la 40 de meciuri consecutive fără înfrângere în Premier League.

Sadio Mané sort sur blessure lors de Wolverhampton-Liverpool / Premier League

Credit imagine: Getty Images

FC Liverpool continuă marșul către titlu în acest sezon. Roberto Firmino a marcat pe finalul partidei cu Wolverhampton golul victoriei, după ce Raul Jimenez anulase golul din startul meciului reușit de Jordan Henderson.
Liverpool are 16 puncte avans față de Manchester City și un meci mai puțin disputat, restanța care va avea loc la mijlocul săptămânii viitoare contra celor de la West Ham. Până atunci, Liverpool o va întâlni în weekend pe Shrewsbury în Cupa Angliei. În ciuda avansului considerabil, Jurgen Klopp refuză să vorbească despre titlu.
Întrebat cum se simte știind că Liverpool își permite să piardă și 6 partide până la finalul sezonului și tot să termine pe primul loc, Jurgen Klopp a avut o reacție tipică: "Spui să pierdem de 6 ori, aș putea să vomit când mă gândesc la asta! Lupta se va termina când se va termina, nu înainte".
Știam foarte bine că va fi un meci extrem de dificil. Toată lumea o știa. Wolves se descurcă incredibil de bine, sunt total diferiți ca joc de orice altă echipă pe care am întâlnit-o. Nuno (Espirito Santo) așează atât de bine echipa. Noi nu căutam perfecțiunea, vrem să avem reacția perfectă. Am luptat după situațiile dificile de pe parcursul partidei, asta au reușit băieții din nou

Mane s-a accidentat

Partida de pe Molineux a adus și vești proaste pentru Jurgen Klopp. Sadio Mane a fost înlocuit în prima repriză cu Takumi Minamino după o accidentare suferită de senegalez. Klopp a declarat după meci că Mane, cel mai probabil, va lipsi de la următoarele 3 partide cu Shrewsbury, West Ham și Southampton.
Nu știm exact cât de serioasă este accidentarea, a fost o problemă la mușchi. A simțit ceva la coapsă. Momentan trebuie să așteptăm
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo