Deși Guardiola îl vede pe Bernardo Silva cel mai bun jucător din Premier League, cifrele îl indică pe egipteanul lui Liverpool cel mai în formă fotbalist din cel mai puternic campionat al lumii. Salah are deja 19 goluri și 10 pase decisive în 20 de partide jucate în campionat și UCL, în acest sezon.
În contextul în care actuala înțelegere cu gruparea de pe Anfield expiră în 2023, presa a scris că Xavi, noul antrenor al Barcelonei, vrea să profite de acest lucru și să îl transfere în vara viitoare. Evident, o astfel de variantă pare utopică, catalanii neavând nici banii și nici valoarea pentru un jucător ca Salah, dar africanul s-a declarat măgulit de interes.
"Am citit ce s-a scris despre interesul lui Xavi pentru mine. E un lucru care mă face fericit - o echipă ca Barcelona să fie interesată de mine. Dar eu sunt fericit la Liverpool și vom vedea ce ne rezervă viitorul", a spus Salah.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Nigeria și Egipt, la braț în faza eliminatorie! Se știu deja trei meciuri din optimi
19/01/2022 LA 22:16
CITEȘTE ȘI:
CUM A FOST TAXAT IBRAHIMOVIC CU O LIRĂ DE MANCHESTER UNITED: "GLUMEȘTI, NU? SPUNE-MI CĂ GLUMEȘTI"

Salah: "Dacă ar depinde de mine, eu vreau să rămân la Liverpool"

Întrebat dacă el ar dori să rămână pe Anfield, Salah a confirmat încă o dată acest lucru, punând presiune pe conducere, care, din ce scrie presa engleză, nu îi oferă momentan un contract suficient de mare.
"Am mai spus-o, dacă decizia depinde de mine, eu vreau să rămân la Liverpool. Dar e o hotărâre care stă mai mult în mâna celor din conducere. Nu există vreun conflict, doar că trebuie să ne punem de acord asupra noului contract", a mai spus egipteanul.
Salah a vorbit și despre presupusele neînțelegeri cu Sadio Mane, în contextul în care stagiunea trecută s-a speculat că cei doi evită să își paseze, fiind invidioși unul pe altul.
"Am petrecut mult timp împreună și relația dintre mine și Sadio e foarte bună. Ne respetăm și niciodată nu am discutat în contradictoriu sau să ne certăm pe teren", a concluzionat Mo.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14