Salah a acuzat dureri după confruntarea contra campioanei și, în condițiile în care în ultima perioadă a fost chinuit de o mai veche accidentare, oficialiii "cormoranilor" au încercat să îi convingă pe omologii de la Cairo să nu îl cheme pe Mo la națională.
Conducerea Federației Egiptene de Fotbal nici nu a vrut să audă de această variantă, însă în cele din urmă Salah a fost nevoit să decline convocarea.
Liverpool Echo anunță că fostul jucător de la Roma a efectuat astăzi un RMN, iar problemele avute la gleznă sunt mult mai serioase decât s-a anticipat. Salah va avea nevoie de cel puțin o săptămână de pauză, astfel că e foarte probabil ca el să nu figureze în runda următoare, contra lui Crystal Palace.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 4 ORE
Egiptul va juca în următoarea perioadă contra Kenyei și a Insulelor Comore, dar selecționerul va trebui să se descurce fără cel mai bun om al său. În cel mai rău caz, Salah va reveni pe teren la finalul lunii, în disputa contra lui Brighton, pe teren propriu.
6 goluri și 3 assisturi a reușit Salah în acest sezon pentru Liverpool, doar în campionat.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53