Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Salah, sfătuit să meargă la Barcelona: ”Situația deja regresează la Liverpool, trebuie să plece!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 25/02/2021 la 18:21 GMT+2

Jay-Jay Okocha consideră că Mohamed Salah trebuie să plece de la Liverpool și să joace în La Liga pentru a se dezvolta în continuare.

Mohamed Salah

Credit imagine: Getty Images

Jay-Jay Okocha, un jucător emblematic pentru era Premier League, a declarat că Mohamed Salah ar trebui să plece de la Liverpool pentru a nu stagna în carieră.
Fostul jucător de la Bolton și PSG consideră că internaționalul egiptean, care a contribuit decisiv pentru Liverpool în cucerirea titlului și a trofeului UEFA Champions League de când a ajuns pe Merseyside în 2017, trebuie să meargă în La Liga.
”Dacă există vreo șansă să ajungă la Barcelona, îl sfătuiesc să meargă acolo. Energia sa a fost epuizată la Liverpool”, a declarat Okocha pentru ONTime Sports.
Situația este în regres la Liverpool iar Salah trebuie să plece din Premier League. Dacă este vreo șansă să meargă la Barcelona, trebuie să meargă
În ciuda formei slabe a lui Liverpool, care a pierdut ultimele patru meciuri jucate pe Anfield și se află pe locul șase în Premier League, Salah este golgheterul campionatului în acest sezon cu 17 goluri. El mai are contract până în 2023.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo