Fostul manager de la Tottenham este fără echipă din noiembrie și este dispus să se întoarcă în Premier League. Sursele Sky Sports informează că Pochettino este interesat de oferta celor de la Newcastle.
Steve Bruce va rămâne antrenor până la sfârșitul sezonului, chiar dacă nu este clar când se va întâmpla acest lucru. Cel mai probabil, dacă va accepta oferta, Pochettino va prelua echipa după încheierea sezonului.
Noii patroni de la Newcastle vor să îi ofere un salariu imens pentru a-l convinge: 21,7 milioane de euro pe sezon. Astfel, argentinianul ar deveni unul dintre cei mai bine plătiți antrenori din lume, în fața lui situându-se doar Diego Simeone, Antonio Conte, Pep Guardiola, Jurgen Klopp, Jose Mourinho și Zinedine Zidane.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Conform Daily Mirror, celelalte două ținte pentru Newcastle ar fi Rafa Benitez, care a mai antrenat pe Tynside dar și fostul antrenor al lui Juventus, Maximiliano Allegri.
Perioada lui Newcastle cu Mike Ashley la conducere s-a încheiat. Noii patroni ai clubului sunt cei de la Public Investment Fund deținut de familia regală a Arabiei Saudite. Conform celor de la The Times, Premier League analizează tranzacția și toate actele au fost semnate. A fost achitat deja depozitul și nu mai există cale de întoarcere în acest moment pentru niciuna dintre părți.
Procesul de analizare a tuturor documentelor de către Premier League va dura însă 3 săptămâni astfel că anunțul oficial va întârzia.
https://i.eurosport.com/2020/04/19/2808193.png

Investiții masive pe piața transferurilor

În ciuda pandemiei de coronavirus care a blocat lumea fotbalului, Public Investment Fund plănuiește să fie extrem de activă atunci când piața de transferuri va fi deschisă. Planul este unul pe termen lung, însă începe încă din următorul mercato.
Conform Mirror, Newcastle va avea 200 de milioane de lire pentru transferuri iar obiectivul este ca echipa să fie suficient de puternică să se lupte pentru calificarea în UEFA Champions League în următorii 3 ani.
Newcastle va avea cei mai bogați patroni din Premier League. Public Investment Fund este evaluat la 260 de miliarde de lire sterline, de mai bine de 10 ori mai mult ca cei de la Manchester City.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53