Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Salzburg a confirmat negocierile cu Liverpool pentru Minamino

Cristian Mihală

Publicat 12/12/2019 la 15:16 GMT+2

Oficialii lui Salzburg au confirmat că sunt în negocieri avansate cu Liverpool pentru transferul lui Minamino pe Anfield.

Takumi Minamino of Salzburg celebrates after scoring their 2nd goal during the UEFA Champions League group E match between Liverpool FC and RB Salzburg at Anfield on October 2, 2019 in Liverpool, United Kingdom.

Credit imagine: Getty Images

Campioana Austriei a fost surpriza plăcută în Champions League, luptând până în ultima etapă pentru calificarea în optimile Ligii, dintr-o grupă cu Liverpool și Napoli.
Haaland, Hwang Hee-chan și Minamino au intrat în atenția marilor cluburi ale Europei, iar ultimul e foarte aproape de "Regina Europei", după cum The Times a dezvăluit în această dimineață.
Informația a fost confirmată în urmă cu puține momente de Christoph Freund, directorul sportiv al lui Salzburg.
"Pot să vă confirm că suntem în discuții cu Liverpool pentru transferul lui Minamino. E o mare onoare pentru noi că un club ca Liverpool e interesat de jucătorii noștri", a spus Freund pentru sursa citată.
7,25 milioane de lire ar fi clauza de reziliere a lui Minamino, conform presei din Anglia.

Minamino, "un jucător fantastic"

Freund e convins că Liverpool va face o adevărată afacere cu atacantul de bandă, care îi poate înlocui cu succes pe Mane sau Salah, în momentele în care aceștia sunt indisponibili sau au nevoie de odihnă.
Extrem de rapid și agil, Minamino e ideal pentru jocul practicat de Klopp pe Anfield.
"E un jucător fantastic și are o personalitate incredibilă. Cluburile mari l-au monitorizat atent în ultima perioadă. Dacă aș fi în locul lor, nu aș avea vreo ezitare să semnez cu Takumi. E pregătit să facă un pas uriaș în carieră, în ianuarie", a mai spus oficialul lui Salzburg.
41 de goluri în 129 de partide pentru Salzburg a marcat Minamino. El are 22 de selecții pentru naționala Japoniei, marcând de 11 ori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo