Campioana Austriei a fost surpriza plăcută în Champions League, luptând până în ultima etapă pentru calificarea în optimile Ligii, dintr-o grupă cu Liverpool și Napoli.
Haaland, Hwang Hee-chan și Minamino au intrat în atenția marilor cluburi ale Europei, iar ultimul e foarte aproape de "Regina Europei", după cum The Times a dezvăluit în această dimineață.
Informația a fost confirmată în urmă cu puține momente de Christoph Freund, directorul sportiv al lui Salzburg.
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
IERI LA 06:19
"Pot să vă confirm că suntem în discuții cu Liverpool pentru transferul lui Minamino. E o mare onoare pentru noi că un club ca Liverpool e interesat de jucătorii noștri", a spus Freund pentru sursa citată.
7,25 milioane de lire ar fi clauza de reziliere a lui Minamino, conform presei din Anglia.

Minamino, "un jucător fantastic"

Freund e convins că Liverpool va face o adevărată afacere cu atacantul de bandă, care îi poate înlocui cu succes pe Mane sau Salah, în momentele în care aceștia sunt indisponibili sau au nevoie de odihnă.
Extrem de rapid și agil, Minamino e ideal pentru jocul practicat de Klopp pe Anfield.
"E un jucător fantastic și are o personalitate incredibilă. Cluburile mari l-au monitorizat atent în ultima perioadă. Dacă aș fi în locul lor, nu aș avea vreo ezitare să semnez cu Takumi. E pregătit să facă un pas uriaș în carieră, în ianuarie", a mai spus oficialul lui Salzburg.
41 de goluri în 129 de partide pentru Salzburg a marcat Minamino. El are 22 de selecții pentru naționala Japoniei, marcând de 11 ori.
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
25/01/2022 LA 08:01
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48