Fotbal
Premier League

Sanchez rupe tăcerea! Care este lucrul pe care îl ura cel mai mult la Mourinho: "Asta e părerea mea"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Alexis Sanchez

Credit imagine: PA Sport

DeCosmin Cioboata
20/05/2020 la 19:38

Alexis Sanchez (31 de ani) a deschis subiectul relației slabe pe care a avut-o cu Jose Mourinho, fostul său manager de la Manchester United.

Sanchez n-a reușit să se adapteze pe Old Trafford, după ce "diavolii roșii" l-au cumpărat de la Arsenal în 2018, în schimbul a 34 milioane de euro. Prestațiile chilianului nu s-au ridicat la nivelul așteptat de Mourinho, aflat pe banca lui United în perioada 2016-2018.

În cele din urmă, "The Special One" a fost demis de la cârma echipei de pe Old Trafford, iar Sanchez a fost împrumutat la Inter Milano.

Premier League

David Luiz pleacă de la Arsenal după doar un an

ACUM 2 ORE

Recent, Alexis a oferit o explicație pentru relația șubredă pe care a avut-o cu Mourinho, dezvăluind că îi displăceau total momentele în care portughezul îl scotea de pe teren sau nu îl folosea deloc. Atacantul consideră că astfel de decizii diminuau semnificativ încrederea jucătorilor lui United, fiind motivul principal pentru lipsa rezultatelor:

Îmi voi spune părerea despre cum au stat lucrurile. Mourinho este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, datorită modului în care pregătește meciurile. Totuși, la United exista mereu sentimentul că puteai fi scos de pe teren în orice moment. În unele meciuri jucam, în altele eram lăsat pe bancă, apoi iar jucam. Ca fotbalist, îți pierzi încrederea în tine când se întâmplă astfel de lucruri. Cu toții treceam prin această stare, iar atmosfera din vestiar nu era deloc sănătoasă. Uneori jucam bine, reușeam chiar să înscriu, iar el mă schimba. Eu tot spuneam: "Iubesc să joc fotbal". Joc de când aveam 5 ani, iar atunci când mi se ia mingea, pur și simplu îmi pierd bucuria.

Sanchez va reveni în vară pe Old Trafford

Odată cu sosirea lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca lui United, Sanchez și-a pierdut definitiv locul din primul "11", motiv pentru care, în vara trecută, a plecat sub formă de împrumut la Inter. Chilianul va reveni pe Old Trafford în această vară, la finalul sezonului din Serie A.

Alexis a bifat 16 apariții în toate competițiile pentru formația italiană, sub comanda lui Antonio Conte, reușind să înscrie un singur gol.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Breaking news. Cluburile din Premier League au votat pentru antrenamente cu contact

ACUM 4 ORE
Premier League

Carragher s-a comparat cu Jordan: "Și eu trăiam intens! Am fost aproape să-mi lovesc un coleg"

ACUM 5 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier League
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Prima reacție a lui Gerrard după transferul definitiv al lui Ianis Hagi

PESTE 23 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe