Sanchez n-a reușit să se adapteze pe Old Trafford, după ce "diavolii roșii" l-au cumpărat de la Arsenal în 2018, în schimbul a 34 milioane de euro. Prestațiile chilianului nu s-au ridicat la nivelul așteptat de Mourinho, aflat pe banca lui United în perioada 2016-2018.
În cele din urmă, "The Special One" a fost demis de la cârma echipei de pe Old Trafford, iar Sanchez a fost împrumutat la Inter Milano.
Recent, Alexis a oferit o explicație pentru relația șubredă pe care a avut-o cu Mourinho, dezvăluind că îi displăceau total momentele în care portughezul îl scotea de pe teren sau nu îl folosea deloc. Atacantul consideră că astfel de decizii diminuau semnificativ încrederea jucătorilor lui United, fiind motivul principal pentru lipsa rezultatelor:
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
25/01/2022 LA 05:48
Îmi voi spune părerea despre cum au stat lucrurile. Mourinho este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, datorită modului în care pregătește meciurile. Totuși, la United exista mereu sentimentul că puteai fi scos de pe teren în orice moment. În unele meciuri jucam, în altele eram lăsat pe bancă, apoi iar jucam. Ca fotbalist, îți pierzi încrederea în tine când se întâmplă astfel de lucruri. Cu toții treceam prin această stare, iar atmosfera din vestiar nu era deloc sănătoasă. Uneori jucam bine, reușeam chiar să înscriu, iar el mă schimba. Eu tot spuneam: "Iubesc să joc fotbal". Joc de când aveam 5 ani, iar atunci când mi se ia mingea, pur și simplu îmi pierd bucuria.

Sanchez va reveni în vară pe Old Trafford

Odată cu sosirea lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca lui United, Sanchez și-a pierdut definitiv locul din primul "11", motiv pentru care, în vara trecută, a plecat sub formă de împrumut la Inter. Chilianul va reveni pe Old Trafford în această vară, la finalul sezonului din Serie A.
Alexis a bifat 16 apariții în toate competițiile pentru formația italiană, sub comanda lui Antonio Conte, reușind să înscrie un singur gol.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11