Mohamed Salah este la un gol de reușita cu 20 în acest sezon: egipteanul ar deveni primul jucător de la Michael Owen care reușește în 3 sezoane consecutive să treacă de acest prag! Ultimul gol a venit la partida cu West Ham, fiind reușita de 2-2 care a dus la întoarcerea meciului.
În timpul emisiunii Match of the Day, Jamie Carragher l-a lăudat pe Salah și a argumentat că atacantul de 27 de ani nu este suficient de apreciat de către fanii lui Liverpool! Asta în ciuda faptului că a marcat 90 de goluri în 137 de partide pentru Liverpool de la transferul de la Roma din 2017.
Mo Salah cred că nu este suficient de apreciat. Salah este văzut ca jucător de clasă mondială în exterior, dar față de fanii lui Liverpool cred că nu este suficient de apreciat. Comparând ce a reușit în primul sezon cu ce face acum este o ușoară scădere
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Nu avea cum să marcheze din nou 47 de goluri într-un sezon. Dacă mă uit pe rețelele de socializare, Liverpool are 6 jucători de clasă mondială - Alisson, Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk, Sadio Mane, Roberto Firmino și Mo Salah. Întreabă fanii dacă ar renunța la vreunul dintre primii 5 și nici nu o să își dorească să audă. Dacă însă întrebi dacă l-ar lăsa pe Salah pentru 150 de milioane, vor spune da.
El poate să frustreze puțin, însă e atât de bun. Nu este extremă, este atacant lateral. Salah este mereu marcat strâns când primște mingea. E adevărat că pierde mult mingea în astfel de situație. Nu e nicio îndoială că există și o parte de egoism în jocul lui. Când e în poziție șut nu se gândește la pasă și asta poate provoca frustrări uneori. În ceea ce privește golurile și assist-urile, pentru că are și multe assist-uri, are 92 în total (în Premier League), e în spatele doar al lui Leo Messi. A jucat 97 de meciuri, nu se accidentează. Este mereu acolo, 97 de meciuri dintr-un posibil de 102 partide.
Dacă aș fi manager, aș vrea un jucător pe care mă pot baza în fiecare săptămână, care nu ratează niciodată. Dacă ne uităm la cei 3 din atac, la cine ar renunța fanii dintre Mane, Firmino și Salah, toți spun Salah.
Poate că este un vis ca Mbappe să vină la campioana Europei. Mai e și Jadon Sancho. Mbappe este de clasă mondială, Sancho va fi. Dar cred că ar fi foarte dificil pentru ei în primii 3 ani, dacă ar veni, să aibă asemenea cifre ca Salah
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22