Sane s-a accidentat în primul meci al sezonului, în Supercupa Angliei, câștigată de City în fața lui Liverpool. Atacantul german a suferit o lovitură la genunchi și a fost schimbat după numai 13 minute. După aproximativ 5 luni de stat pe margine, tânărul atacant este aproape de revenire. Presa din Germania susține că Sane a refuzat prelungirea contractului cu City, după mai multe încercări ale oficialilor englezi. În aceste condiții, un transfer la Bayern - fie în această iarnă, fie în vară - pare tot mai posibil.
De curând Sane a rupt contractul cu agenția LIAN Sport, în spatele căreia se află David Beckham, și a semnat cu Fali Ramadani. Noul agent a fost surprins de Bild alături de Karl Heinz Rummenigge, iar Bild notează că cei doi au stabilit în cel mai mic detaliu viitorul contract al germanului. Pentru a-l aduce pe atacantul de 23 de ani, campioana Germaniei va trebui să scoată din buzunar peste 100 de milioane de euro, sumă de peste două ori mai mare decât cea plătită de City pentru aducerea lui (50 milioane de euro), în urmă cu 3 ani.

Bayern, interesată de Sane și în vară

Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM O ZI
Nu este pentru prima oară când se vorbește despre transferul lui Sane la Bayern. Giganții din Bundesliga s-au aflat în tratative cu City și în vara trecută, însă fără rezultate. Acum, însă, ambele cluburi par să fi ajuns la un consens. Pe de-o parte, Bayern are nevoie de un atacant de bandă, în special după plecările lui Robben și Ribery. Pe de altă parte, conducerea lui City nu ar vrea să piardă oportunitatea de a-l vinde pe Sane pe mulți bani, având în vedere că în 2021 acesta ar putea pleca gratis.
Chiar și înainte de accidentarea suferită, Sane nu era titular incontestabil la City. Pep Guardiola îi prefera în locul neamțului pe Bernardo Silva și Raheem Sterling. De cele mai multe ori, Sane intra din postura de rezervă, încercând să aibă un impact asupra jocului. Acum, și Mahrez se află într-o formă deosebită, astfel că lui Sane îi va fi și mai greu să devină titular incontestabil sub comanda lui Pep.
16 goluri și 18 assist-uri a reușit Leroy Sane în sezonul precedent. De-a lungul carierei sale, atacantul de 23 de ani a mai evoluat doar pentru academia și echipa mare a celor de la Schalke.

Adama Traore, spre City

În cazul în care transferul lui Sane se va realiza, City va aduce un atacant de bandă în locul lui. Unul pe care să nu îl deranjeze rotația lui Pep și care să aibă ocazia să crească. Iar stafful tehnic al "cetățenilor" îl vede pe Adama Traore, de la Wolves, drept candidatul ideal.
Potrivit Calcio Mercato, Guardiola a stat de vorbă cu boardul "cetățenilor" și a primit acceptul de principiu pentru a face o ofertă impresionantă pentru Traore. După ce nu a reușit să confirme la Barcelona, unde nu i s-au acordat șanse, Adama Traore are din nou șansa să evolueze pentru unul dintre cele mai mari cluburi din lume.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38