Sane s-a accidentat în primul meci al sezonului, în Supercupa Angliei, câștigată de City în fața lui Liverpool. Atacantul german a suferit o lovitură la genunchi și a fost schimbat după numai 13 minute. După mai bine de 4 luni de stat pe margine, tânărul atacant este aproape de revenire. Presa din Germania susține că Sane a refuzat prelungirea contractului cu City, după mai multe încercări ale oficialilor englezi.
Bayern Munchen pare destinația aleasă de Sane pentru următorul pas al carierei sale. Pentru a-l aduce pe atacantul de 23 de ani, campioana Germaniei va trebui să scoată din buzunar 160 milioane de euro, sumă de 3 ori mai mare decât cea plătită de City pentru aducerea lui (50 milioane de euro), în urmă cu 3 ani.
https://i.eurosport.com/2019/12/18/2738852.jpg
Fotbal
El e jucătorul care a făcut-o pe Germania campioană europeană U21! Anglia produce, nemții profită
07/06/2021 LA 08:00

Bayern, interesată de Sane și în vară

Nu este pentru prima oară când se vorbește despre transferul lui Sane la Bayern. Giganții din Bundesliga s-au aflat în tratative cu City și în vara trecută, însă fără rezultate. Acum, însă, ambele cluburi par să fi ajuns la un consens. Pe de-o parte, Bayern are nevoie de un atacant de bandă, în special după plecările lui Robben și Ribery. Pe de altă parte, conducerea lui City nu ar vrea să piardă oportunitatea de a-l vinde pe Sane pe mulți bani, având în vedere că în 2021 acesta ar putea pleca gratis.
Chiar și înainte de accidentarea suferită, Sane nu era titular incontestabil la City. Pep Guardiola îi prefera în locul neamțului pe Bernardo Silva și Raheem Sterling. De cele mai multe ori, Sane intra din postura de rezervă, încercând să aibă un impact asupra jocului.
16 goluri și 18 assist-uri a reușit Leroy Sane în sezonul precedent. De-a lungul carierei sale, atacantul de 23 de ani a mai evoluat doar pentru academia și echipa mare a celor de la Schalke.
Fotbal
Sărbatoarea revenirii veteranilor Müller și Hummels în naționala Germaniei, stricată de Poulsen
03/06/2021 LA 08:45
Serie A
Juve, interesată de un jucător din Anglia! Starul lui City pe care italienii îl vor lângă Ronaldo
05/02/2020 LA 11:29