Leroy Sane n-a mai jucat fotbal din luna august când o accidentare cruntă în Supercupa Angliei contra lui Liverpool i-a distrus sezonul, dar și șansele de a se transfera la Bayern Munchen, club cu care negocia.
Sane tocmai revenise la antrenamente și spera să devină o soluție pentru atacul lui Man City când sezonul a fost oprit din cauza pandemiei de COVID-19 care a afectat întreaga lume.

Vrea sezonul încheiat pe teren

Fotbal
Messi denunță știrile false: ”Bine că nu îi mai crede nimeni!” Ce l-a enervat pe starul Barcelonei
09/04/2020 LA 19:54
Dacă alți jucători precum Harry Kane, Luke Shaw sau Holebas au declarat că sezonul ar trebui anulat, Sane e de părere că încheierea stagiunii pe teren este singura soluție corectă.
Citești ceva diferit în fiecare zi și nici măcar experții nu se pot pune de acord așa că este dificil să faci o analiză. Tot ce pot spune este că mi-e dor de fotbal și vreau să mă întorc pe gazon cât mai rapid posibil. Nu avem altă variantă decât să credem în experți și să fim pregătiți când ni se spune că putem începe.
Probabil se va întâmpla cu porțile închise. Dar asta ar fi în regulă. Important este să găsim soluții, să nu tratăm sănătatea oamenilor cu superficialitate. Din punct de vedere sportiv, ar fi cea mai corectă variantă ca sezonul să se încheie pe teren
După ce am fost accidentat atâta timp nu am vrut să intru direct pe teren ci să-i acord corpului meu timpul necesar. De aceea am sugerat să joc pentru echipa de juniori, să mă pot obișnui cu viteza de joc pas cu pas. Nu am mai fost niciodată atât de mult timp accidentat. Nu a fost o perioadă ușoară, însă am învățat lucruri importante precum răbdarea
Corpul are nevoie de timp după o asemenea accidentare. Nu are niciun rost să pui multă presiune pe proprii umeri. Am încercat să rămân optimist. Mi-a permis să fiu alături de familie pentru că aceasta mi s-a alăturat pe timpul recuperării la Innsbruck. Iar în ultimele săptămâni am putut lucra la anumite capitole specifice
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32