Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șansa lui Dean Henderson de a se impune ca titular. De ce a plecat De Gea în Spania

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/03/2021 la 16:15 GMT+2

Dean Henderson va avea la dispoziție șase meciuri pentru a-i demonstra lui Ole Gunnar Solskjaer că merită să fie titular la Manchester United.

Dean Henderson

Credit imagine: Getty Images

Conform Daily Mail, David De Gea s-a întors în Spania pentru a fi alături de prietena sa, Edurne, cea care este însărcinată și urmează să nască în curând.
De Gea își dorea să continue să joace pentru United însă managerul Ole Gunnar Solskjaer a decis că ar fi mai bine ca internaționalul spaniol să stea alături de familia sa până la pauza internațională de la sfârșitul lunii.
Astfel, Dean Henderson va avea ocazia să fie titular și să demonstreze că merită să apere pe Old Trafford. Engleul de 23 de ani a transmis clar conducerii că dorește să fie titular la United dar și la naționala Angliei. El a fost împrumutat în ultimele două sezoane la Sheffield United, acolo unde a impresionat.

Șansa lui Dean Henderson

Henderson a jucat ca titular în egalul (0-0) reușit de United la Crystal Palace și va rămâne în poartă și la meciurile cu Manchester City, West Ham, dubla cu AC Milan și sfertul de finală din Cupa Angliei cu Leicester.
Dacă va juca bine, va fi dificil pentru Solskjaer să îl reintroducă titular pe De Gea, chiar dacă norvegianul și-a păstrat încrederea în spaniol în ciuda unei perioade dificile din cariera sa.
Henderson a reușit opt meciuri fără gol primit din cele 13 jucate până acum pentru United în acest sezon, dar De Gea a rămas titular.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo