Conform Daily Mail, David De Gea s-a întors în Spania pentru a fi alături de prietena sa, Edurne, cea care este însărcinată și urmează să nască în curând.
De Gea își dorea să continue să joace pentru United însă managerul Ole Gunnar Solskjaer a decis că ar fi mai bine ca internaționalul spaniol să stea alături de familia sa până la pauza internațională de la sfârșitul lunii.
Astfel, Dean Henderson va avea ocazia să fie titular și să demonstreze că merită să apere pe Old Trafford. Engleul de 23 de ani a transmis clar conducerii că dorește să fie titular la United dar și la naționala Angliei. El a fost împrumutat în ultimele două sezoane la Sheffield United, acolo unde a impresionat.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 12 ORE

Șansa lui Dean Henderson

Henderson a jucat ca titular în egalul (0-0) reușit de United la Crystal Palace și va rămâne în poartă și la meciurile cu Manchester City, West Ham, dubla cu AC Milan și sfertul de finală din Cupa Angliei cu Leicester.
Dacă va juca bine, va fi dificil pentru Solskjaer să îl reintroducă titular pe De Gea, chiar dacă norvegianul și-a păstrat încrederea în spaniol în ciuda unei perioade dificile din cariera sa.
Henderson a reușit opt meciuri fără gol primit din cele 13 jucate până acum pentru United în acest sezon, dar De Gea a rămas titular.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16