"Ciocănarii" se confruntă cu o adevărată criză între buturi şi caută să o rezolve în perioada de mercato din iarnă. În acest sens, scouterii clubului l-au invitat pe Ştefan Fara pentru probe, acesta având o şansă nesperată, după ce la clubul din Ştefan cel Mare nu i s-a dat încă atenţie.
Născut în Irlanda, Fara a fost crescut în ţara noastră şi are calităţi care îl pot transforma în viitor într-un portar de top.
Fara nu este singurul jucător român care va ajunge în perioada următoare la un club din Premier League. Patrick Gânțe a fost şi el chemat în probe, de către Liverpool, dar destinaţia finală, dacă va confirma, va fi Academia clubului de pe Anfield.
League Cup
Man United, out din Cupa Ligii! Solskjaer ratează din fașă încă o șansă de a câștiga un trofeu
23/09/2021 LA 04:45

West Ham s-a bazat în premieră pe un portar de 33 de ani

În absenţa lui Fabianski, accidentat, Roberto Jimenez a fost cel care a apărat poarta "ciocănarilor". Prestaţiile acestuia au fost extrem de slabe, astfel că în partida de sâmbătă, de pe Stamford Bridge, între buturile lui West Ham a apărut David Martin (foto).
La 33 de ani, Martin a bifat primul său meci în Premier League şi s-a descurcat fantastic, reuşind să ţină poarta intactă. La final, în lacrimi, acesta a mers să îşi îmbrăţişeze tatăl şi să celebreze victoria puţin scontată a trupei lui Pellegrini.
Totuşi, problema de fond rămâne la West Ham, care nu are un al doilea portar de valoare. Şi Jimeney şi Martin sunt trecuţi bine de 30 de ani, astfel că oficialii îşi doresc un tânăr de perspectivă care să îl înlocuiască în sezoanele viitoare pe Fabianski.
Acesta a reînceput alergările după operaţia suferită, dar probabil va reveni pe teren peste ceva mai mult de o lună.
Fara este în acest moment al treilea portar al lui Dinamo, după Riccardo Piscitelli și Cătălin Straton, dar mulți specialiști anticipează că e un goalkeeper de mare viitor.
Premier League
Chelsea vinde pe bandă rulantă! Londonezii vor încasa 30 de milioane de € pe Kurt Zouma
26/08/2021 LA 14:52
Premier League
Premier League 2021/22: West Ham United | Va continua forma bună și în acest sezon?
01/08/2021 LA 13:12