Kean a fost filmat la petrecerea care încalcă regulile guvernului britanic conform cărora oamenii trebuie să rămână acasă și să nu se întâlnească cu prietenii sau familia în afara de cei cu care locuiesc.
Everton va lua cele mai dure măsuri posibile conform The Guardian de îndată ce investigația se va încheia. Astfel, cea mai dură măsură este cea a deducerii a două săptămâni de salariu. De asemenea clubul i-ar putea cere italianului să își ceară scuze public.
”Everton este șocată să afle de un incident în care un jucător de la prima echipă a ignorat regulile guvernului dar și politica clubului privind criza coronavirusului. Clubul își exprimă dezamăgirea și consideră astfel de acțiuni inacceptabile”, a informat clubul.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
ACUM 20 ORE

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM O ZI
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM O ZI